Modem Hacking Teknikleri Neler?

BREADER

Yeni üye
23 Tem 2021
3
0
25
bağlı olduğumuz veya olmadığımız modeme bağlı kullanıcıların mac ip adreslerinden hangi teknikler ile hangi hacking pozisyonları ortaya çıkabilir ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

'Mergen

Katılımcı Üye
27 Kas 2022
273
206
Bir wifi kartına ihtiyacın olacak, Sonra linux üzerinden airmon-ng gibi toollar kullanılarak mac adresleri vb bilgileri ele geçirip, aireplay gibi toollar ile handshake yakalayıp şifreleri kırmayı deneyebilirsin veya evil twin saldırıları ile hack gerçekleştirebilirsin. Daha sonra wireshark ile paketleri inceleyebilir, MİTM saldırıları gerçekleştirebilir veya beef toolu kullanarak sosyal mühendislik becerilerinle bazı işler gerçekleştirebilirsin. Daha önce açmış olduğum aşağıdaki konuyu incelemeni tavsiye ederim.


*Belirtmiş olduğum konular sadece bilgilendirme amaçlıdır, herhangi bir kötüye kullanım yapılması konusunda sorumlusu sizsiniz.*
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.