Yazılıma Yeni Başlayanlar için Bu Forum Uygun Mu?

S0N4K

Uzman üye
24 Haz 2016
1,267
180
root
Yazılıma yeni başlayan birinin bu siteyi kullanması ona fayda sağlar mı?
Bu site bir forum sitesi, burada farklı farklı insanların farklı alanlardaki bilgilerinin ve deneyimlerinin alışverişini yapması mantığı işleniyor zaten. Yazılıma başlamak olsun, siber güvenliğe başlamak olsun bu konularda yardımcı olabilecek Türkiye'nin sayılı platformlarından birisi. Alan alan tüm kategorileri inceleyebilirsin, ilgilendiğin alanın kategorileri özellikle. Kategorilerde de seni tatmin eden bilgilere denk gelemezsen Yardım Merkezi'ne konu açarak farklı insanlardan bilgi alabilirsin.
 

Lihtg

Kıdemli Üye
15 Mar 2022
2,062
899
lihtgTHT.php
Merhabalar, tabii ki forumumuzda yeni başlayanlar için sınırsız içerik bulunuyor. Sadece başlangıç seviyesinde değil ilerledikçe de sizi geliştirecek türlü içerikler var. Forumumuz üzerinden tecrübeli insanlarla tanışıp, anlayamadığınız dijital her probleminizi yardım merkezinde paylaşabilirsiniz. Bu sizi oldukça geliştirecektir. Forumun güncel konularını takipte kalarak kendine çok şeyler katabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
 

Rebelkan

Blue Team Lider Yrd.
12 Şub 2019
1,922
942
Evet sağlar. Ayrıyeten yazılım ağırlıklı bir kulübe de başvurabilirsiniz. Kulüpler sorumlusu @V3YS0Z ile iletişime geçerseniz sizi daha iyi bilgilendirecektir.

Kolay gelsin, keyifli forumlar.
 

R3X

Katılımcı Üye
15 Mar 2018
462
27
HAKLI
Yazılıma yeni başlayan birinin bu siteyi kullanması ona fayda sağlar mı?
çok iyi eski konular var, temelde toollar işe yaramasada temel bilgiler ile ileriye gidebilirsin, yazılım konusunda herşey aynı zaten, birşey bulamadığın zaman "birşey tht" diye Google araması yaptığında birşeyler çıkacaktır :) Gelişim tamamen sana bağlıdır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.