TurkHackTeam

L
LosT
Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın? Kusura bakma pek giremiyorum geç gördüm :/
C
'Chan
Sağ olun, iyiyim hocam. 🙃
L
LosT
Allah daim etsin ne yaptın aldın mı araç?
C
'Chan
Sağ olun hocam. Evet aldım ama keşke almasaydım dedirtti. Durumları biliyorsunuz, konuşmuştuk. 41 bine aldım, 15 bin masraf ettim. 😔 Hala da harcamak istesem 5 bin daha gider.
L
LosT
Ne aldın?
C
'Chan
Hiç söylemesem daha iyi olacak gibi hocam. Bugun araba yandı 😁 Ağlanacak halime gülüyorum ama maalesef elden bir şey gelmiyor....
L
LosT
Nasıl yandı ya? Bildiğin yandı mı? Nasıl oldu?
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.