TurkHackTeam

C
'Chan
Hayır, değilim.
V
Voяtex
Hm peki uzmanlık alanınız varmı ?
C
'Chan
Uzmanlık alanı demeyelim de; Biraz ondan, biraz şundan karışık çerez misaliyim. İlgilendiğim, üzerine yoğunlaştığım tek bir alan yok. Forumda sürekli kontrol ettiğiniz kategoriler nedir derseniz;

- Web Tabanlı Uygulamalar
- Sunucu Yönetimi ve Güvenliği
- Webmaster
C
'Chan
Konularımdan da anlayacağınız üzere bunlardan web tabanlı uygulamalar ve webmaster kategorisiyle ilgilenmekteyim. Web site açmaya (Açmak deyince kurup bitirmek geliyor insanların aklına ama bunu profesyonel bir biçimde hazır altyapılarla yapıyorum.) dair hemen hemen her bilgiye ulaşıyorum. Daha önce bu alanda hizmet veriyordum, SEO vs.
Sizin ilgilendiğiniz alan nedir?
V
Voяtex
Ben şuan ingilizce ogrenmeye baslicam muhtemelen 1 kaç hafta sonra Allah izin verirse , sevdiğim alan olarak network , sigint , programlama . İngilizce olmazsa olmuyor , bir de matematik ing bitince onada başlarım Allah izin verirse .
C
'Chan
Umarım öğrenebilirsiniz. Benim de bahsettiğiniz alanlara ilgim fazlasıyla mevcut ama dediğiniz gibi İngilizce ve matematik olmayınca olmuyor.
Hem bir yere ulaştıktan sonra Türkçe kaynak yönünden sıkıntı çekiyorsunuz, hem de programlama cidden matematik istiyor... Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.
V
Voяtex
Amin , sizdemi ingilizce bilmiyorsunuz .
C
'Chan
Ne yazık ki evet.
V
Voяtex
Peki öğrenecekmisiniz ?
C
'Chan
Planlıyorum ama yoğunluğum nedeniyle sadece planlamak da kalıyor....
V
Voяtex
Hmm , peki nasıl öğrenmeyi düşünüyorsunuz .
C
'Chan
Tabii ki bir dil okuluna giderek. 🤓🧐
V
Voяtex
Hmm
C
'Chan
Elbet de evde kurslarla, videolarla da öğrenilebilir ama yüz yüze bir eğitim modelinin daha yararlı olacağını düşünüyorum şahsen
V
Voяtex
Hmm bende bu konu hakkında baya araştırma yaptım , kendi şahsi kanaatim ingilizce video izleyerek öğrenmek ( dizi , film , çizgi film vsvs) , yurt dışı var ama imkanım yok , evde öğrenmek için dediğim gibi öğrenmeyi planlıyorum , videoları ingilizce alt yazılı izleyerek hem telaffuz hemde yazılış öğrenebilirim diye düşünüyorum , diğer türlü yok gramer mis kelimeymis bence çok saçma .
  • Sevgi dolu
Tepkiler: 'Chan
V
Voяtex
Birde duyduğun şeyleri taklit etmek var .
  • Sevgi dolu
Tepkiler: 'Chan
C
'Chan
Bu arada altyazılı dizi veya film izlemek cidden telaffuz ve kelime öğrenim konusunda işe yarıyor. Ben de o konuda hemfikirim 😇
C
'Chan
Ben yaptım 😅😅
V
Voяtex
Ozamn dil kursuna gitmeye neden ihtiyaç duyuyorsunuz ?
Böylede öğrenemezmisiniz ?
C
'Chan
Öğrenilir, öğrenilir de.. Daha zor öğrenileceğini düşünüyorum. Şimdi dil okulu olduğunda yüz yüze bir eğitim modeli var, istediğinizi sorabiliyorsunuz, diğer öğrencilerle aynı ortamda bulunuyorsunuz vs. Gibisinden.
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.