TurkHackTeam

N S
N S
baboş önemli olan virüs yememek zaten insanlar ana makinelerine nasıl bu kadar rahat risk alarak tool kuruyor anlamıyorum benim ana makinem es kaza hacklense milyon dolarlık zararla çıkar :) üstelik pc açılır açılmaz yan ekranda tüm http requestlerini track eden cpu ve ram kullanımlarını izleyen anormal davranışları rapor eden yardımcı yazılımlarım açılıyor. sırf gözümden kaçar yakalayamam diye sesli uyarılar kurdum bir servis anormal davranıyorsa pc alarm veriyor :)
kurononyanko
kurononyanko
Sen hacker filmlerini yaşıyorsun hocam :) Desene rastgele paket alsan tamam :D
Tebessüm ettirdin hocam valla akşam akşam :) Tabi vardır bi gereği elbet. Ne diyeyim hocam. Kaybedecek değerli şeyleri olanın yapacağı şeyler bunlar :)
Aslında bu yaklaşımın bana azim verdi. Hâli hazırda olan projeme başlamak için
kurononyanko
kurononyanko
Anti worm, anti ransomware, alman nab sality musallat vs. Günümüz kripto virüsleri gibi yayılma mantığı izleyen her virüsün önünü kesebilecek bi antivirüs projem var nasıl :)
N S
N S
güzel ama tek başına altından kalkabilir misin bilmem :) kıdemli yazılım geliştiriciyim şahsen ben altından kalkamam o işin
kurononyanko
kurononyanko
Akıllılar düşününe kadar, deliler köprüyü geçmiş hocam :)
Fikir ve mantık o kadar basit ki. Unutmadan mesele şifrelenmiş veriyi kurtarmaya vs yönelik değil.
Enfekte olmamış dosyaları koruyan bir yazılım. Tam antivirüs değil. Çünkü veritabanına ihtiyaç duymayan bi savunma mekanızması hocam :) Daha fazla public edemem :)
N S
N S
hadi clientı yaptın diyelim onun satışı var yazılımı kollamak var pazarlaması var uzar da uzar liste amatör ruh iyidir ama profesyonel iş kurunca rengi değişiyor
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.