TurkHackTeam

attila353
attila353
günaydın:)
buyrun?
C
'Chan
Aktif gördüm ve yazmak istedim. Nasılsınız? 😇😇
attila353
attila353
teşekkür ederim iyiyim:)siz nasılsınız?
daha yeni formumu çöpe taşıyanda sizdiniz galiba.:rolleyes:
  • Sevgi dolu
Tepkiler: 'Chan
C
'Chan
Allah daim etsin. Ben de iyiyim.😊 Forum kuralları nedeniyle bu şekilde işlem yapmak durumunda kaldım.
attila353
attila353
hmm ayyıldız tim biraz işi milliyetçiliği kullanarak ticarete döküyor sanki?
fakat işte bu kime göre doğru kime göre yanlış:rolleyes:
attila353
attila353
çok teşekkür ederim.hanımefendisiniz galiba...:rolleyes::)
C
'Chan
Orasını bilemiyorum. Yine bundan konuşarak forum kurallarını yok saymış sayılırız... Bu sebepten bu konudan konuşmasak daha iyi olur. Cinsiyet konusunda bir şey diyemiyorum. Ne görüyorsanız o :p
attila353
attila353
aynen haklısınız.konuşmanıza bakacak olursam bayan görüyorum.:p:sneaky:
C
'Chan
g%C3%BClme-g%C3%BCl%C3%BCmseme.gif
attila353
attila353
türkhackteam da üyeliğiniz ne kadar süredir var?
C
'Chan
Üyeliğim yeni ama uzun süredir buradayım
attila353
attila353
hmmmm iyiymiş...seninle tanıştığıma memnun oldum.ne kadar da sanal alemde konuşuyor olsak sezgilerim ve hislerim günahkar fakat çok iyi bir insan olduğunu söylüyor.iyi kalpli muhteşem bir insan olduğunu söylüyor.:):cool:sen ne düşünüyorsun?
C
'Chan
Ben de sizinle tanıştığıma memnun oldum ve güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim :love::love: Size karşı aynı düşüncelerim mevcut.
attila353
attila353
bende düşündüğüm düşüncelerin aynısını benim hakkımda düşündüğünüz için çok teşekkür ederim.:love:varlığınız yeterli:cool:
  • Sevgi dolu
Tepkiler: 'Chan
C
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.