TurkHackTeam

Maveraün Nehr
Maveraün Nehr
Yaşa valla adamsın parçan bulunmaz 😁
Kruvazör
Kruvazör
bozacının şahidi şıracı...
kurononyanko
kurononyanko
ula adamlar bana giydirmiş iyi mi 🤓 Valla gençler çok güzel bir proje edindim ilk defa! Ve gayet yarayışlı bir program. Keza aşırı istekliyim bu projeye ehehe. Ama hack mek zerre ilgisi yok :)
Kruvazör
Kruvazör
hayırlı olsun uzun zaman sonra seni mutlu görmek iyi oldu :)
tgye uğramaya çalışıcam maalesef çok yoğunum
kurononyanko
kurononyanko
güçlenmek dışında bir çıkış yolu göremiyorum maalesef. Bir de işe girdiğimden, kendimle olan savaşıma vakit kalmıyor. Çalışmayı sadece bu yüzden seviyorum aslında. Kafa dağıtıyorum üstüne para alıyorum ne tuhaf :)
Kruvazör
Kruvazör
Savaşta kazanan yoktur sadece acı ve zaman kaybı vardır.
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.