TurkHackTeam

kurononyanko
kurononyanko
Farklı kod yapıları kullanarak. Standarta uymayarak :) Kodların stringleri ve olması gereken yerleri değiştirerek. Ama declareye bir şey yapamazsın, yapabilirsin ancak farklı yollar kullanarak. Evet vb6 mimlendi av konusunda.
kurononyanko
kurononyanko
Bazen de iki farklı kod birbirinin üzerini kapatabiliyor vs. Method çok
lolsec
lolsec
@kurononyanko VB6 çok sıkıntılıymış şimdi bunu tecrübe ettim birde OCX sorunları oluyor.
fud veya ud için çok değişik yöntemler deneyeceğim bakalım stub boyutu şuan 8 mb ama algılanma 9 antivirus kaspersky,avast,avg felan yakalayamamış.
kurononyanko
kurononyanko
Evelden bu forumda ocx sorununu kökten çözebilen ben olduydum. Evet sıkıntılı ve buna rağmen onları çöze çöze gittim hep :) Ocxleri dahili yapmak mesele iken tamamen arınmak apayrı, ctl dediğimiz olay var onun sayesinde programının kütüphanesi kendi içine gömülû olabiliyor. vb6 gibi bir dilde 8-9mb stub ne haptın mübarek
lolsec
lolsec
@kurononyanko antivirus algılamasın diye baya gereksiz kod döktüm avira kaspersky geçiyor ama eset ve diğerleri bir türlü bırakmadı.
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.