TurkHackTeam

Klaxxon
Klaxxon
o temayı hepimiz seviyoduk fakat açıkları vardı temanın her yerinde fakat yıl 2022 bir hacking sitesi için dışarıdan eski tema absürt durur diye düşünüyorum.
lolsec
lolsec
@Klaxxon dışarıdan almaya gerek yok ki kendimiz de yapabiliriz veya görünümü mevcut tema üzerinden düzenleriz.
bu arada o temada hangi açıklar vardı anlatabilir misin?
RW
RW
Eski tema xenforo uyumlu değildi vbuluetin uyumluydu o yüzden geleceğini pek sanmyorum
Bermuda
Bermuda
Hocam hacker i yansıtan şey bence yeşil tema olmalı :) Sonuçta hangi hacking filmini izleseniz genellikle konsoldaki akan kodlar hep yeşil olur
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.