TurkHackTeam

zztri
zztri
Hoş bulduk...
ByZehirx
ByZehirx
@zztri dostum arkadaşım
Sen nerelerdesin uzun süredir yoktun m.ettik lafını sözünü ettik sen telgram kullaniyorsan eklesene @ByZehirx
zztri
zztri
Üstad çok ciddi projeler içindeydim. İsviçre'deyim daha çok, drone radarı yapıyoruz. Ama ailem Konya'da, taşınmayı da düşünmüyorlar. Şimdilik böyle idare ediyoruz.

Telegram hesabı açacağım. Açtığımda buraya yazarım.
ByZehirx
ByZehirx
Dostum seni gördüğüme ve iyi olduğuna sevindim aslında konusacak çok şey var ama malum durumlar ve içinde birebir yaşıyor olmam şimdilik bu kadarına elveriyor. Kendimi veya kendimizi ne zaman toplarız bilmiyorum
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.