TurkHackTeam

S
sokratınpelerini
abim ya her yerde adı var
'Ranger
'Ranger
yok yanlış yazmışlar wikpedia da yazılan yazıları nasıl oynıyorlarsa bunuda oynamışlar. ne yazık keşke şöyle foruma Türk Milletine ülkemize şöyle eğitim serisi yapalım güzel içerikler çıkaralım şeklinde fikir paylaşımları çalışma yazıları okusak
  • Komik
Tepkiler: fsKS
JÖИ
JÖИ
O içerikleri yazması gerekenler zaten siz değil misiniz @'Ranger Yapmak yerine beklemek, yapacağınız ve yaptığınız en büyük hatadır.
fsKS
fsKS
usta sıkıntı orda zaten en son mavi kısmını ben ekledim bayabi kötü yazmısım gerisi sitede yazıyor
'Ranger
'Ranger
ilk önce eleştrin için teşekkür ederim JÖN kesinlikle çok güzel bir noktaya el attın. yanıl anlaşılmasın eleştirilere açık bir insanım vede sanada hak veriyorum. forumda açtığımız yazılar ile birlkte benim alanım daha cok canlı eğitimler uygulamalı eğitimler siz üyelerimiz için de yazın güzel süprizlerimiz var ancak benim daha efektif olarak hizmet verdiğim nokta canlı uygulamalı eğitimler
JÖИ
JÖИ
Ben teşekkür ederim. Canlı uygulamalı dersler iyi hoş, lakin geçmiş zamanda öğrettiğiniz şeylerin ekrana yansımaması kötü olur. En azından canlı derslerde anlattığınız şeyleri bir yöneticiniz konu üzerine döküp, foruma yayınlasın. Forumun konu zenginliği açısından büyük önem taşıyor, hack,osint,yazılım yönelimli konular. Yoksa haber, medya konularını ne yapsın hack forumu.
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.