TurkHackTeam

thebeard
thebeard
Selamlar,

Belli başlı ilkeler vardır. Minimalizm gibi. Azlık çokluğu temsil eder. Bunu en iyi şekilde kullanan Apple'dır. apple.com yazarsanız aşağı kaydırdıkça anlayacaksınızdır.

Tooları izleyerek vakit kaybetmeyin, bilmeniz gerekeni bilin diğerlerini lazım olunca öğrenirsiniz önemli değil.
thebeard
thebeard
ve en önemlisi ise size faydası olmayacak çalışmalar ile vakit kaybetmeyin (benim yaptığım gibi). "Anka kuşu wallpaper, hacker wallpaper, şuna hediye logo, buna hediye wallpaper" hiç işinizin olmaması sizin faydanıza.

Öğreterek öğrenin, çok çok büyük faydasını görürsünüz.
teux
teux
Hocam şuana kadar yaptığım hediye logo hediye tasarım yapmamdaki hem arkadaşlarım veya sevdiğim kişilerdi çevrelerine beni tanıtıp kendime iş olanağı sağlayabilmekti, Daha neredeyse hiç olmadı. Kendimi tanıtmak için çeşitli platformlarda birşeyler yapmaya çalıştım çoğu zaman başarısız oldum. Sistemsel sorunlardan dolayı adobe vs kullanamadığımdan genelde muadilleri ile bir şeyler yapmaya çalışıyorum :)
teux
teux
Bu ardı sıra gelmeyen başarısızlıklar tecrübeli insanlarla neden konuşmuyorum fikrine yöneltti nasip olursa kısa bir zaman içerisinde kendime bir sistem toparlayabileceğim. Sizce ilk nereden başlamalıyım bu iş nereden nasıl öğrenilir
thebeard
thebeard
Zamanın yoksa YouTube'dan daha büyük bir kaynak yok. "Benim zamanım bol" derseniz benim gibi kullana kullana öğrenin. Yaklaşık 3 sene alıyor ama sizin bileceğiniz iş.
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.