TurkHackTeam

Aydogan'
Aydogan'
Daha önünde zamanın varken; bu kararı verip kenara çekilmek, kolaya kaçmak olur. Bu da, sana yakışmaz. Otur, dersine çalış ve vaktini değerlendir. Sonrası zaten olacağına varır ve bu da, senin elinde değildir. Mezuna kalıp kalmayacağına, o zaman karar verirsin.
Extazİ
Extazİ
Hocam çalışıyorum ama bir yandan DEHB bipolar var bunlarla uğraşıyorum okul yorucu git gel ölüyorum ama çalışıyorum pes etmeden az da olsa çalışıyorum ama ümidim kalmadı 🥺🥺🥺
Aydogan'
Aydogan'
Aynı yollardan biz de geçtik. Yaşadığın zorluğu biliyorum ve sana hak veriyorum. Fakat son 1 günün bile kalsa vazgeçmek için erkendir. Elinden geleni yaptın, yine buna devam et. Baktın, sonunda istediğin sonucu elde edemedin mi? Mezuna kalırsın. Sonuçta, bu yolun sonunda ölüm yok. Ben de mezuna kalıp ikinci senemde kazanmıştım. Hakkında hayırlısı olsun şimdiden.
Extazİ
Extazİ
Valla elimden geldiğince çalışacağım olmazsa mezuna bırakacağım işin açığı mezuna kalırsam diye çok korkuyorum dünyanın sonuymuş gibi hissediyorum
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.