Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://i.hizliresim.com/V93V4V.jpg
Arkadaşlar valla bir hata yaptım bios update yaptım galiba ondan sonra bilgisayar açılırken birçok hata aldım en sonunuda burda kaldım inşallah bir çözüm yolu vardir
Arkadaşlar yollarda gördüğümüz trafik lambalarına girişimiz mümkünmü biryerde okumustum yanlış hatırlamıyorsam wirelles cihazımız ghz zi uygun olursa trafik lambalarına girebileceğimizi söylüyordu sizce bu doğrumu gerekli bilgiyi bilen arkadaşlar bizimle burda paylaşabilirmi ?
Arkadaşlar birkaç sorum olacak
1-Coreldraw ile autocad arasındaki fark
2- Autocad 2007 veya 2010 programlarının 32bit ve 64bit önerebileceğiniz bir site varmı
Arkadaşlar burda ödevimde yardım almak için buraya konu açtım. Diğer arkadaşlarımdan farklı olması için sizin yardımlarınızı istiyorum.
Ödev: Günümüzde kullanılan veritabanı yazılımları ve bu yazılımların tanıtılması Kullanım yerleri ve farkları.