Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://www.youtube.com/watch?v=szUk76M4NoQ
Arkadaşlar böyle şarkıları arşiv yapıyorum fakat çok bulamıyorum sizde elinizdeki böyle basslı felan gaza getiren şarkı varsa atabilirsiniz hem forumdakilerde yararlanmış olur :D
Merhaba arkadaşlar bugün forumdan topladığım indexleri sizlere sunuyorum hala kullanımda (İNDEX KLÜBÜNDEN ALINMIŞTIR) THT Özeldir 21 Tane THT Özel İndex Yapan arkadaşlara teşekkürler
Virüs Total ...
Ben pek beğenmedim fakat paylaşmak istiyorum nasıl olmuş arkadaşlar buna ne tür şeyler ekleyip güzelleştirebilirim? iyi ve kötü eleştirileriniz için teşekkürler :)
Arkadaşlar video düzenleme programı önerebilcek varmı Türkçe olursa çok makbule geçer Camtasia Studio 32 bit desteklemiyor 64 bit istiyor bende düzgün bulamadım 32 bit bilgisayarım şimdiden teşekkürler :)