Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dostlar bugün basit bir şekilde instagram ve facebookda filtre yayınlanır onu anlatmaya çalışacağım.
Öncelikle Bilgisayarınızda Spark Ar programı olması gerekiyor TIKLAYARAK İNDİREBİLİRSİNİZ indirdikten sonra hangi filtre yapacağınızı karar verin. Mesela Nerelisin? filtresini yapmak...
Merhaba dostlar, instagramdan kullanıcı verilerini (tam olarak takipçi sayısı, post sayısı, post ve takip edilen kişi sayısını) gösteren bir script yaptım. Belki incelemek isteyen olur.
script görüntüleri:
İNDİRMEK İÇİN TIKLA
VIRUSTOTAL
Merhaba benim bi hesabım vardı çalınmıştı şimdi geri aldım bir şekilde fakat hesabı kurtarma seçeneklerinde hem benim hemde çalan kişinin mail adresi var yani bir şekilde çalan kişide geri alabilir bunu nasıl kaldırım ?
Merhaba dostlar
ByPerPer hocamın yaptığı EvdeKal-Türkiye Korona İstatistik Tema/Scriptini biraz geliştirip tekrar sizlere sunuyorum :)
Hocamın yaptığı özellikler dışında dark tema eklendi ve eksik olan istatistikler eklendi.
Gene otomatik güncellemektedir.
İndirmek için TIKLA
VIRUSTOTAL
Herkese merhaba, kısa bir süre önce oyun yapma merakım başladı ve ilk olarak unity ile 2D oyun yapmayı karar verdim.
Bir 2D kutu oyunu yaptım, oyunun mantığı kutuları üst üste koyup seviyeyi geçmek eğer kutuları yere düşürürsen kaybedersin.
Size oyunun ilk halini paylaşmak istedim. Benim gibi...
Merhaba Dostlar,
Ben ücretsiz e-ticaret sitesi arıyorum ama tam olarak e-ticaret değil.
nasıl olucak o derseniz amacım satacağım ürünleri siteye ekleyip
ürüne tıklayınca sepete ekle değilde whatsapp numarası veya dükkanımın açık adresinin olmasını istiyorum.
Elinizde böyle bir script veya tema...
Selam dostlar, bugün yeni keşfettiğim bir uygulamayı size tanıtacağım bu program ile instagram profili gizlide olanların storylerini ve paylaştığı postları görebileceksiniz.
Uygulama Adı: Postegro
Play Storedan indirmek İçin Tıkla!
App store (çok yakında)
1. Adım: Verdiğim linkten uygulamayı...
Selam dostlar bugün kendi yaptığım instagram hesabınıza farklı bir yerden giriş yapıldı mail taslağını paylaşıyorum.
(Bu mail ile yapacaklarınız ben ve tht sorumlu değildir)
Fotoğraflar:
Kullaniciadi yazan yere kurbanımızın instagram kullanıcı adını yazıyoruz.
Burada ki...
Merhaba ben HiddenEye kullanıyorum ve kullandığım server bir süre kapanıyor yani verdiği linkler tahmini 12 saat içinde kapanıyor (en fazla) bu sorunu nasıl çözerim ? Bir çözüm yolu var mı ?