Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar modem arrayüzüne giremiyrum portu darkcometdan açıyorum no-ip dns ile girip açıyorum dns 8888 8844 düzgün yapıp kurbana atıyorum ama neden olmuyor ?
Arkadşlar ben yapınca programı açıyoorum tüm buton textbox tek tek geliyor birde örneğin bir butona basınca yeni bir sayfa çıkcak onun için tek yol form eklemek mi ?
joymak02 adlı üye forumdaki e postanı değiştirdi ama hiç bi bağlantı gelmedi değiştirme ile alakalı e mailine ve hiçbir konuya giremiyro yetkiniz yok yada e posta aktivasyonu yok diye bir mesaj geliyor yardım lazım
ÇÖZÜLDÜ DesDeRe* Tarafından
Sorun çözülmüştür DesDeRe* tarafından :RpS_thumbsup:
şuana kadar 10-15 kişinin çözemediğini yaptığı için ayrıca teşşekkürlerimi iletiyorum DesDeRe* ye :)
3 yılda biriktirdiğim parayla bi oyunda hesap aldım biriyle takas etcektick ben verdim o vermedi çar Allah için ver dedim banane dedi lütfen g mailini ve facebookunu nasıl çalabilirim bunun yardım lazım yardım edene Allah razı olsun
Arkadaşlar ben yunan tanrılarının olduğu bir vector çalışma buldum ama 6 paket var tanesi 15$ bende sinirlendim sonra bunların kendilerinin gösterme amaçlı yaptıklarının üzerinde değiişiklikler yaparak gerçeği gibi yaptım sizce nasıl gidiyor?
BU İLK HALİ
BUDA DEVAMI
SİZE BİRKAÇ SORU SORACAĞIM Darkcomet Rat ile ilgili
DARKCOMET 5.3.1 FWB KULLANIYORUM FWB NE DEMEK ?
PORT AÇTIM PORTTEST SİTELERİ SADECE DARKCOMET AÇILINCA AÇIK OLARAK GÖSTERİYOR.
NO-İP AÇTIM HOSTUN ARKASINA NE YAZACAĞIM?(ZAPTO,NOİPBİZ)?
SERVERİ AÇARKEN HANGİ YERLERİ DOLDURMALIYIM?
SERVERLERİN...
Öncelikle forumu bırakamıyorum geri geldim ve ben bi program yaptım bunun içindeki font jpg leri filan indiren kişiye bi setup dosyasıyla aktarmak istiyorum ama nasıl
Öncelikle forumu bırakamıyorum geri geldim ve ben bi program yaptım bunun içindeki font jog leri filan indiren kişiye bi setup dosyasıyla aktarmak istiyorum ama nasıl
bi aralar uğraştım hiç olmadı stub fudlama filan kafa iyice gitti o yüzden stub fudlamayı öğretebilen yani yapımını cryperın yadabirine dedim oda banayapmazsın fud crypter satın al %100 dedi satılıyormu cidden %100 bozulmayan ?