Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar malum şu sıralar omegle gibi sayfalar ön planda Ve herkes oraya giriyor. Ben Kendimi Orda Ünlü birisi olarak göstermek istiyorum bunu nasıl yapa bilirim programları vb şeyleri varmı yardım ederseniz memnun olurum etmessenizde canınız sagolsun :)
Arkadaşlar bana yardım edermisiniz Team speak 3'de sesimle dalga geçiyorlar lütfen bildiginiz ses degiştirme programı varsa virüssüz verirmisiniz lütfen ne olur :( :( :(
ARKADAŞLAR Bİ SİTEYİ ÇÖKELTCEM DİYELİMKİ www.mekantrclan.com Ve ıpmi başka bi yere yönlendirdim ABd diyelim Ama nasıl saldırcam program yok elimde yardım edermisiniz ?