Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıkta belirttiğim gibi bu sorunu yaşıyorum. Pc de faaliyet gösterirken anlık ve ya 10 15 sn donmalar yaşıyorum. Ram leri ekran kartımı hdd yi ups yi kontrol ettim hiç bir sorun yok. Yardım edebilecek birileri var mi acaba ? Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar.
Selamun aleyküm. Ufak bi problemim var. Face hesabımdan herkese link gönderip resim gönder bi ekran görüntüsünü gönder diye yazı yazılmış arkadaş listemdekilere. rat mı yedim ya da farklı bir virüs mü bilmiyorum. kimin yolladığını bulabilir miyim ? yardımcı olabilecek var mı
Edir T3RMiN4TOR...