Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben ufak çaplı datacenter veri merkezi kurmayı düşünüyorum orta bilgiye sahibim ne gibi bir bilgilerim olması gerekiyor. ve neler yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz ?
Arkadaşlar konu yanlış yerde açıldı bundan dolayı özür diliyorum ama Adıyamanın ismini kirletiyorlar ben adıyamanlıyım adıyamanda şu ana kadar polis bile gezmiyordu caddelerde ne olduysa bu canlı bomba yalanlarından oldu ne yapalım sizce üstümüzdeki lekeyi nasıl temizleyelim ?
okuldaki bilgisdayarlardan darkcomet te baplantı gelmiyo bakın deefreze yok antivirüs yok ip sabit ip darkcomet herşey tamam ama bağlantı gelmiyo herşey tamam portlar ayrı ayrı udp ve tcp yapıldı ama yok bağlantı gelmiyı
yetkim olmadığı dosyaları açma programı varmı kardeşler
Dosyaya Yetki Veremiyorum Şöyle Hata Veriyor
Geçerli Sahipo Gösterilemiyor
bu nesnenin özelliklerini görüntülemek için okuma izinlerine sahip ollmanız gerekmektedir
Dosyaya Yetki Veremiyorum Şöyle Hata Veriyor
Geçerli Sahipo Gösterilemiyor
bu nesnenin özelliklerini görüntülemek için okuma izinlerine sahip ollmanız gerekmektedir