Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar güzel bi proje üzerinde çalışıyorum aşağıda yazmış olduğum durumun kodu hakkında bilgi verirseniz sevinirim :)
Örnek "AA" klasörüne bakacak "bb.dll" dosyasını bulamazsa , webbrowser1 benim istediğim linke gidecek.
Şimdiden teşekkürler :)
Arkadaşlar ben form'a 1 adet listbox koydum. buton1'e basıldığında listbox'tan seçilen ip/proxy adresini uygulayan kodu verir misiniz ? Karşılığını alırsınız :RpS_wub:
buton1 e basıldığında internet bağlantısını kesen ve buton2 ye basıldığında interneti tekrar açan program kodlarım kısayol filan ekledim çok güzel çalıştı ama sadece program en üstte olduğunda çalışıyo. yani mesela şu durumda kısayol tuşları işe yaramıyo Screenshot by Lightshot yardım eder misiniz
Visual Basic 2010 Express'te F1'e bastığımda buton 1 e F2'ye bastığımda buton 2'ye 1 kere ve sürekli tıklayan kodları ayrı ayrı yazar mısınız arkadaşlar çok önemli :)
Arkadaşlar Yanlış Yere Filan Açtıysam Kusura Bakmayın ama bi konuda yardıma ihtiyacım var ;
mesela bi button'um ve bi textbox'ım var button1'e tıkladığımda textbox1'in içine örneğin ; www.facebook.com yazdıran kodu verir misiniz ?? Şimdiden Teşekkürler :RpS_laugh:
Bi Browser Yaptım Gayet Güzel Çalıştı ama kısayol yapamadım :RpS_sad: button'a tıklayınca textbox1'i dolduran kodu verebilirmisiniz ? Örneğin Http:www.facebook.com.tr yazabilir.