Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Klavyemde sorun yoktu birden sorun cıktı calısmıyor.
PC Baslarken F11 falan çalısıyor ama masaüstü acılınca calısmıyor.
Kabloda ve klavyede sorun yok ısık yanıyor.
Aygıtlarda bakınca söyle bir hata yazıyor ;
Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da eksik...
Arkadaşlar bilgisayarda önceden darkcomet ve no-ip'i açabiliyordum ama simdi açınca darkcomet'i intenetim gidiyor.
Google,Twitter'a girebiliyorum faceye giremiyom ve birsürü siteye giremiyom.
Siz bilgili insanlarsınız çözersiniz işi güvenlik duvarımıdır nedir siz söyleyinde yapıyım :secret...
Ben DarkComet'te yeniyim tutorial videolarını çok izledim birebir yapıyorum server yapıp birçok forumlarda konu açtım fakat 2 gün ugrasmama ragmen hiç kurban gelmemis.
Serverdemi hata var yoksa reklamdamı kötüyüm anlamadım
127.0.0.1 yapıp kendi pc'mde yapınca oluyor.
Portu açtım no-ip adresini...
Ben DarkComet kullanıyom Server yaparken ip adresini 192.168.?.? yaptım yan leptop'a girebiliyorum serveri ona attıgımda ama başkalarınınkine giremiyom indirsede serveri giremiyom yoksa ip adresinimi yazıcaz 78.16.???.?? gibi ?