Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar upload açıklı sitelerin hepsine shell atmayı denedim ama hiçbir şey olmuyor. Upload açıklı sitelere nasıl shell sokarım ya da elinizde shell çalıştırılan bir site varsa atabilir misiniz?
Arkadaşlar ben visual basicten konsol uygulaması yaptım farklı kaydettim amsaüstüne ama kaydettiğim şeye tıklayınca visual basic açılıyor ve bana kodları gösteriyor. Ben bunu bir program gibi kaydedip tıkladığımda nasıl açabilirim?
Arkadaşlar mesela bir site hackliyoruz ve gizli olmak için o siteye giriş yaptığımıza dair olan bilgileri silmemiz gerek. Bunun için log kayıtlarını mı silmemiz gerek? Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.