Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar keyloggerıma stealler eklıcem nasıl eklıcem daha dogrusu sourcelerı nereye yazıcam sorceler elımde. Normal özellik eklediğimiz şekilde mi? hani Dim mail ,alıcı , şifre,... , opera , chorome,Frezilla as String gıbı mı?
merhaba arkadaslar ben program yapmaya baslıyıcam.. bazı arkadaslarım vb.net önerdi bazıları ıse vb6 önerdi.. bende tereddütte kaldım.Şimdi ona mı başlasam buna mı? sizce hangisine baslaym?
beyler keylogger yapıyorumda bir sorun cıktı
ben ılk builderı yaptım sonra kaydettm onu.. Sonra setupu yaptım kodları felan yazdm sonra kaydetmeye calıstım hata verdı. Projeyı kaydemedm ve sonra kapandı vb6 tum kodlar sılındı neden boyle oldu sızce
arkadaslar programı yaparken arkadasım vb.net yap daha kolay oluyor dedı. bende birde vb.net denemek ıstedım vb.net link verebılır mısın baktım googlede yok bulamadım
kankeytoşçuklarım vb6 keylooger yapıyorumda butona değişik şekil vermek istiyorum.. bir kaç keyloggerde görmüştüm nasıl olucak acaba bir yardım edin :D
beyler vb6 keylogger yapıyorm. herseyı ayarladm. test mail tıkladım gmaile baktım mail gelmiş sonra dk felanda ayarladm. server oluşturdum.. servere tıklıyorum project 2 felan felan hata verıyor ve log gelmıyor neden acaba?
arkadaslar hakops logger 8 denedim. arkadasıma attım arkadasım acmıs pc kapanmıs kendılıgınden ve sonra acmaya calısmıs pc yı ama pc acılmıyomus. ve senin yüzünden oldu dıyor ne yapıcam yardım !!
Beyler bilgisayarıma virüs bulaştı.Kasper-sky 2013 yükledim tespit ediyor fakat silemiyor.Şu işe hep beraber bi el atalım da halledelim.Pc de olan virüsler,
''Virus.Win32.Nimnul.a'' ''Virus.Win32.Suspic.gen'' ''Trojan-Dropper.VBS.Agent.bp'' ''Packet.Win32.Krap.hm''
Bu yazıyı 2. kez...
arkadaslar uzun zamandır confıng cekmeyi ögrenmeye calısıyorum ama uzun zamandır ögrenemedim... Sizden ricam biriniz bana yardımcı olsa.. Yazılı şekilde anlatsanız cok daha iyi olur... Örnegin joomla administrator'e giriyorsun r00t.php yüklüyorsun, adres kısmına sunu yazıyorsun sonra sunu...
arkadaşlar bana pc yeniden başlatıldıgında yada acıp/kapandıgında kendılıgınden çalısan keylogger lazım.. Ne zamndır arıyorum forumda ama yok.. Olanlarında link kırık .s bildğiniz keylogger varsa verir misinis?