Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu sene liseye geçtim aranızda baya küçük olabilirim bilgisayar programcılığı bölümünü istiyorum. Bilgisayar programcılığı dalları arasında 2 bölümde ortada kaldım;
1-Web Tasarım
2-Veri Tabanı Kodlama
Sizce hangi bölümü seçmeliyim ?
Arkadaşlar port açık fakat kapalı gözüküyor modem firewall, windows firewall vs vs kapattım dmz ayarınıda yaptım ama sorun hala devam ediyor birkaç saat önce format attım format atmadan önce bir şeyi yoktu acaba driver falanmı kurmadım yardım edermisiniz?
Merhaba TurkHackTeam.org
öncelikle turkhackteam.org'da yeniyim bir kaç şey öğrenmek istiyorum site hackleme gibi vs vs..
yaşım 17 ve bu tür işlerle uğraşmayı seviyorum, bana yardım edecek birisini arıyorum ilginecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.