Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi akşamlar beyler. Hangi dosyayı indirirsem indireyim İnternet Dowland Menager çıkıyor. Bunun seri numarası ya da başka türlü nasıl indirebileceğimi bilen varsa söyleyebilir mi?
Arkadaşlar bir tane program vardı siteye sürekli şifre deniyordu. 1 saattir o programı arıyorum forumda bir türlü bulamadım. Bilen varsa yollayabilir mi? Lütfen acil lazım da. 14 dakikam kaldı.
arkadaşlar bana acil bi keylogger lazım önerirmisiniz hakops olmuyo eslogger 2 gün sonra kesiyo log göndermeyi baska varmi link vere bilceğiniz sağlam bir keylogger ?
Arkadaşlar bana harbi çook acil sağlam bi logger önerin lütfen hakops olmaz eslogger 3 dört gün sonra göndermiyo mail e log lari ben bi tane parça kontör bayisine yuttrcam adam bana diyoki şu anti programiini getirde benim pc ye at dedi bende hem ant ihem logger atcam adam bayi :) acil lütfen...
Arkadaşlar dün biri tw ile benim pc ye geldi bir şey gösterdi ve dosya indirdi loggerdi farkindaydin tikladi hemen tw kapttm ama logger var ala keyloogger ne yapmam lazim ?
arkadaşlar ben yanlışlıkla programlari kaldirdim ses aygit donanım ıda yanlışlıkla kaldirmişiim pc den şuan se gelmiyo ne yaapmam lazim bi yardim lütfen
arkadaşlar ben daha önce çif tıklayınca 2 msn açılıyordu şimdi bir oturmdan baska açamiyorum :( benim yedek msn hesaqpım var açamiyorum sadece biri açık kala biliyor pc de ne yapmam lazim ?