Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni bir panel kurdum elinde instagram user pass ları olan varsa pmden atabilirmi cidden lazım çalışan olursa daha güzel olur şimdiden teşkkür ederim :)
ben bilgisayarıma casus programı kurmak istiyorum yapılan tüm mesajlaşmaları aramaları görüntülü olarak yazılı olarak gizlice yapan bi program varmı acil lazım konu yanlış yerdeyse taşınırsa sevinirim şimdiden teşekkürler yardımınız için.
Öncelikle selamun aleyküm. Arkadaşlar böyle online oyunlarda mod yapıyorlar. Bunlar nasıl yapılıyor? Editör öneriniz var mı? Ya da anlatacak var mı :confused:
arkadaşlar bende Microsoft Visual Basic 2010 Express var bu programda program yazarken hani e-mail ve şifre çalma kodu vardı yazınca gmail adresimize gidiyordu bunun çalışan kodunu ayrıntılı bir şekilde yazarmısınız yazarsanız sevinirim