Yıldızlı numara nasıl çözülür?

Farukakbey

Yeni üye
8 Haz 2019
2
0
+90 *** *** ** 50 numarasına, hesabına yeniden girebilmen için bağlantı içeren bir SMS gönderdik. Merhabalar yıldızlı yerdeki numarayı nasıl cözebiliriz
 

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,405
2,596
Merhaba Değerli Üyemiz, kuzeninizin hesabını phishing yöntemi ile hesabı ele geçirmiş olmalılar. Eğer hâlâ e-posta adresiniz kayıtlı ise geri alabilirsiniz ama telefon numarası ve e-postayı değiştirdilerse almanız imkansız. Ancak hesabı şikayet ederseniz o zaman kapatabilirsiniz. Ama 1 kişi ile olacak iş değil. Gelelim telefon numarasına benim bildiğim o yıldızlı yerleri bulamazsınız. Çünkü KVK kanunlarını çiğnemiş oluyorsunuz.
İyi Forumlar.
 

Rx

Moderatör
12 Ocak 2021
2,307
1,426
(nowhere) in
+90 *** *** ** 50 numarasına, hesabına yeniden girebilmen için bağlantı içeren bir SMS gönderdik. Merhabalar yıldızlı yerdeki numarayı nasıl cözebiliriz
Merhabalar değerli üyemiz:
O yıldızlarda herhangi bir sayı olduğunu düşünmüyorum ki yok diye biliyorum ondan ötürü orada yazan numarayı bulmanız ne yazı ki pek mümkün değildir.
Sanırım bu mail size bilginiz dahilinde geldi ve hesabınız çalındı ve yorumlarda gördüğüm üzere instagram hesabınız bunu instagram yardımına bildirebilir veya ilgili formlar bularak doldurabilirsiniz.
İyi forumlar dilerim.
 

SPEED 144HZ

Katılımcı Üye
15 Kas 2021
406
118
Latvia
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.