DArkcomet kurbanlar gözükmüyor

strjimarasli

Yeni üye
2 Eki 2013
27
0
Arkadaşlar darkcometde herşeyi eksiksiz yapıyorum serveri oluşturuyorum fakat kurbanlar açtığında bende gözükmüyor bilenler yardımcı olabilir mi :RpS_unsure:
 

LiderKFY

Yeni üye
28 Eyl 2013
43
1
Bendede oldu aynı şey Portunu yanlış açmıssın veya server oluşturuken başka bir butonlara basıyorsundur bendede 5 kez bu hata meydana geldi ama 6 . kez yaptıgımda ise oldu ve kurban benim bilgisayarımda gözüktü.
Düzeltilicek Sorunlar :
1- Port Hatası [ portları silip yeniden port aç ]
2 - Server Oluşturmada hata [ server oluşturmayla ilgili videolar va r onlara bakarak serverini oluşturabilirsin.
TIKLA
 

anm18

Katılımcı Üye
30 Ocak 2013
683
0
yine lamerler basmış kardeşim özelden mesaj at twden gelip yapam çünkü çok gereksiz yorum atan olmuş örnek yukardaki yorum

Başımda tantana yapma. Yüklenilen program ve Windows yüzünden böyle oluyor. Diğer bilgisayarımda kurbanlar sorunsuz gelirken bu bilgisayarımda gelmiyor. Sadece güvenli modda geliyor. Senin anladığın port açamadı, server kuramadı.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.