0'dan Site Yapmak İçin Neler Bilinmeli

Hasqer

Uzman üye
27 Haz 2016
1,197
7
Açtığın Siteye Bağlı Artık Kod Yazmak Kalmadı Klasik Bir Blog Sitesi Veya Benzeri Bir Film Sitesi Falan Düşünüyorsanız Hazır Scriptler Var WordPress Var Şirketler Bile Baştan Yazmıyor Kodları Diye Biliyorum Ellerindeki Taslak İle Oynuyorlar :)
 

'TÜRKÇÜ

Kıdemli Üye
3 Haz 2017
2,059
2
0'dan yazmak için illa kod gerekli değil. Dreamweaver ve fireworks programı ile bir site şablonu tasarlayabilirsiniz. Dediğim gibi kodlamaya hiç gerek yok. Yakın zamanda bir deneme yaptım programlarla 3 sayfa oluşturdum anasayfa hakkımızda ve iletişim sayfası gayet güzel çalıştı.

9MVBt4.png



Dediğim gibi sadece denemedir. Ozenilirse, çok daha iyi tasarımlar ortaya çıkabilir. Ayrıca, bu programlar ile belirli tasarımlar hazırlanabilir. Html ve css gibi diller ogrenseniz tabiki daha iyi olacaktır


İyi forumlar dilerim..
 
Son düzenleme:

Stretra

Katılımcı Üye
3 Haz 2017
285
0
Konstantin
Sade hali ile HTML + CSS ile başlanmalı, PHP veya ASP ile fonksiyonlarla zenginleştirilmeli. İlerisinde ise Javascripts gibi yenilikçi kodlar ile kod ve tasarım etkin kullanılabilir hale dönüştürülmeli.
 

hayalet18

Kıdemli Üye
3 Şub 2015
2,327
2
ERMENISTAN
bana lisede hep not defterı ıle yazdırdılar sıtelerı hayattan sogudum sonra dream weaver ile yaptırdılar sonra php ıle jomla ıle aklıma daha gelmıyo unuttum hepsını . sımdı hazır sıteler var ama acmanı tavsıye etmem hacklenırsın . benım arkadasım sıte acmıstı 30 gunluk word press actıgı dakıka ben hackledım :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.