↓10 Yıl Sonra ki Kendine Bir Not Bırak ↓

Reiɴα

Genel Sorumlu
21 Eki 2019
1,705
3,008


10 Yıl Sonraki kendime not; eğer kalbinde biri çiçek açtırabildiyse onun hatrına o bahçeyi kimseye talan ettirme. Hayatta değilsen de umarım toprağına güller getirecek vefalı insanlar vardır.


☞ Sende Kendine Bir Not Bırak ☜

10 yıl sonraki ben yani ;Sen şimdi bunu okuyorsun ben senin hayatında çok değiştirdim ama sen beni değiştiremeyeceksin.
10 yıla admin olcaksın forumda.
Çalışmadım demi? Ben sana demiştim
10 Yıl Sonraki Kendime ;

Geldiğin yeri unutursan sende unutulursun.
Olurda bana birşey olursa bu mesajı okuduğun zaman üzülme ben sana verdiğim en büyük hediyeyi verdim bile.

Çıkarları olan insanlara hiçbizaman güvenme ne kadar yanlız kalsanda herkes biraz yanlızdır O yanlızlık kimini küçültür kiminide büyütür sen o büyüyenlerden olacaksın :)

hep imkansızlara inandın, imkansızlara ulaşmak için çalıştın ve çabaladın şimdi imkansıza ulaştın.
yeni bir imkansızın peşine düşme zamanı.









 
Son düzenleme:

HİBAYK

Özel Üye
16 Mar 2017
1,245
126
Nevada
10 yıl sonraki ben yani ;Sen şimdi bunu okuyorsun ben senin hayatında çok değiştirdim ama sen beni değiştiremeyeceksin.
 
Son düzenleme:

Sheldon

Katılımcı Üye
13 Ocak 2018
939
138
-
WELCOME to Reel worl all of was a dream and you pass the simulation
 
Son düzenleme:

KaErEs

Yeni üye
30 Ağu 2019
7
0
.
Kendime İnancım O Kadar Kalmadı ki Bırak 10 Yıl Sonrasını Bir Kaç Ay İlerisine Bile Notum Yok. Umarım Bu 10 Yılda Düzelir.
 
5 Ara 2019
166
2
Olurda bir şeyleri unutursan , herşeyin zamanla unutulmaya mahkûm olduğunu unutma . Bunu da unutursun ama unutma işte .d
 

Saymerhan

Katılımcı Üye
12 Ara 2015
736
0
Tokat
umarım hedeflerini gerçekleştirebilmişsindir ve geçmişe gülerek bakabiliyorsundur, gerisi boş
 

MOLTAY

Yeni üye
29 Mar 2020
18
0
Gelecekteki ben:Bu notu ömrün yeterde okursan eğer biliyorumki yarım olan hedeflerinin büyük bir kısmıda gerçekleşmiştir ve eşinle mutlu bir ömür geçiriyorsundur geçmişte takılı kalma alabildiğin kadar yol al hiçbir zamanda aldığın kararlardan pişmanlık duyma şu anda yaptığın gibi gönlünün ve öfkenin aldığın kararları değiştirmesine izin verme kimseyede güvenme kendine iyi bak.😎
 

'Saruca

Uzman üye
4 Ocak 2020
1,097
751
tnziel
Ailem beni desteklemedi ama. Bak şuan nerelerdesin koçum be ilerle kim tutar seni...
 
Son düzenleme:

ShadowGirl

Üye
2 Nis 2020
114
0
Daegu
Umarım hala içindeki buzdan duvarların kapısını kimseye açmamışsındır... Yoksa bunu söylemek için çok mu geç kaldım ha Shadow? Hala insanları başarınla öldürüp gülümsemenle toprağa gömüyor musun? Peki ya onlar uğruna ailene karşı gelip sonra da gerçek yüzünü öğrendiklerin? Lütfen bana onları unuttuğunu söyle... Ve umarım gerçek kardeşlerinle yollarını ayırmamışsındır. Eğer ayırdıysan git ve intihar et seni aptal
 

RuhsuzMan

Yeni üye
6 May 2020
2
0
10 yılını nasıl harcadın ? geriyə dönüb bakdıkda kendini TikTok, İnstagram gibi uygulamalarda saçma sapan videoları izlerken ve o uyğulamalarda ürün olarakmı hatırlıyorsun yoksa baya bir kendini seçdiyin yolda gelişmişdirmiş gibimi ?.

#Azərisin bu arada Türkce yazmayın nasıl ? 10 yıla gelişdirdinmi ? :):
 

GhostOfCyber

Yeni üye
13 Nis 2020
30
0
Adana
10 Yıl Sonra Kendime Not: Sakın yanlış kararlar almış olma. Bir de sevgili bulmuş ol. Ayrıca şu an Korona virüsü var. Şirketi yeni açtık.
Eğer bu yazıyı okuyorsan koronadan sağ çıkmış ve yaşıyor oluyorumdur.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.