100% çalınmaz e-mailiniz olsun

brhn34

Uzman üye
6 Tem 2009
1,270
0
S.A. Arkadaşlar...
Farkında olmadan keşvettiğim ve yıllardır kullandığım bir yöntemi paylaşmak istedim.
Evet % 90 değil, % 99 da değil tam % 100 çalınamaz iddaa ediyorum!
1) www.dot.tk adresine kayıt oluyorsunuz
2)Kendinize bir domain kayıt ediyorsunuz (domaini kullanmayabilirsiniz).
3)Domain ayarlarından e mail ynlendirmeyi seçiyorsunuz.
4)Domain adına (mesela domaininiz www.xxx.tk ise yönlendirilen adrese [email protected] yönlenecek adrese kullandıgınız diğer e posta adresini yazıyorsunuz [email protected] gibi (Gmaili tavsiye ederim.))
5)Gmailden hesap onaylama işlemini yaptıktan sonra yeni adresinizi gmail üzerinden kullanıyorsunuz yani [email protected] adresine atılan mailler gmaildeki hesabınıza geliyor.
6) Buradan [email protected] adresinizi msn olarak kullanmak için kayıt ettiriyorsunuz. onay maili tabiki gmailinize geliyor. Hesabınızı onaylatıyorsunuz.
Hayırlı olsun % 100 çalınamaz, çalınsa bile 5 dk da geri alabileceginiz bir hesabınız var artık!
-Hesabınız çalındı diyelim, şifre & 2. e posta felan hepsi değişti ama asla çalan kişi bu hesabı yönlendirdiğiniz adresi değiştiremez! Ne mi yapıyorsunuz? yapmanız gereken tek şey hesap sıfırlama talebi yapmanız. Bunu yaptıgınızda gmailinize bir mail geliyor hemen yeni şifrenizi kurup hesabınızı kullanmaya devam ediyorsunuz.
Kısaca anlatmaya çalıştım. Resimli anlatımla kimsenin gözünü korkutmak istemedim. Çok basit bir kaç işlem aslında. Takıldığınız yerler varsa sorabilirsiniz..
 
28 Ara 2009
84
0
istanbul
iyi de arkadasm..gmaile mail qelse ne olucak..sifre degişklgnde su anki sifreyi istiyor..adam snn sifreni degistrdkten snra maili alsan ne olucak sifre değişince..sifre istemeyen tek deişrme yontemi 2. e posta..o da degiştrlkten snra domain kaydetsen bile oraya mail qelmicek..%100 mu bu sence ? %100 diyosan wer msn we sifreni qorelm %100 mu :)
 

cncnkcr

Katılımcı Üye
2 Ağu 2009
331
0
uzun iş bea msn kullanıcısı dosya indirirken bi aptallık yapmassa hiçbişicik olmaz :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.