2007'den beri THT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni Kullanıcıyım Ben

Katılımcı Üye
11 Ara 2022
797
4
301
Matrix
2007'de üye olduğum bu güzide bu sitede , tek bir yorum, tek bir paylaşım, tek bir görüşte bulunmadım. Olayları hep uzaktan izledim, bir çok saldırı teknikleri bir çok koruma metodları günümüze kadar gelen giden tüm hacking olaylarını uzaktan takip ettim, gerek birilerini hack ederken, bazende paketlendiğim oldu, bazen hesaplarım gitti, bazen bazı şahısların dilleri yandı. Hep uzakta kaldım, hiç bir zaman öne çıkmadım. Bir çok insan tanıdım, kimisi ajan'ım deyip bazı işlerde kullanmak üzere davet etti, kimi MİT'teniz dedi. Bir çok saçma ve anormal olaylar gördüm. Gerek büyük çaplı organizasyonlar, gerek siber saldılar, gerek kimliksiz devlet yetkilelerinin hareketleri.

Bunca şeye rağmen hep arkada kaldım, odamda her şeyi takip ettim. Tabi elimizde bazı belgelerin varlığından şüphe duyanların temas etmesi, ve bazı oluşumların tekrar ayaklanmasına kadar incelemeye aldım. THT hep var oldu bu süreçlerde, hiç bir kurumun etiğine ve kimliğine saldırıda bulunmadım. THT'de askeri eğitim almış gibi yetişen dostlarım, ahbaplarım ve düşmanlarım oldu. Son zamanlarımın yaklaştığını hissettikçe kimlik kaygısı güdmeyecek korkusuz bir insan haline geldim.

Son evresinde olduğum bu kanser'in beni bir kaç ay içinde tümden yok edeceğini biliyorum. İçim içimi yerken yaşamak için, hiç bir şey yapamamak. Klavye'nin ardına saklanıp "gövde gösterisi" yapmak dışında bir şeyim kalmadı. Yavaş yavaş yok olurken bu vücudum, bir şeyler bırakacağım. Yıllardır hep bizlere kötülüklerini bırakan devletler oldu, kimisi itini kimisi köpeğini, kimisi bombası'nı..
Ben de onlara unutamayacakları bir ders ve yüzyıl sürecek kaos'u tetikleyecek bir yara bırakmak istedim. Yıllarca okudum, biriktirdim, arşivlediğim ve beslediğim o gücü salmanın ve huzura ermenin hayali ile yaşıyorum. Bir çok prototip saldırı türlerinin olduğunu ve bunları etkin kullanmak için donanımsal kimliklerinin gereksinmlerini biliyorum.

Yapacağım bu spekülatif eylem, beni ve şahsımı ilgilendirmektedir. Onun yanı sıra işin teknik boyutuna inmek gerekirse, hepinizin sevdiği hacking yöntemleri vardır. Kimisi Brute Force der, ben ise yıllardır, Ethical Hacking'i savunmuş bir insanım. Bu girdiğim dönemeçli yolda kimseden bir beklentim, isteğim, arzum yoktur. Sadece artık kapıları kırıp içeriye girerken olayı benim tarafımdan ilk ve sonkez anlatılmasına önayak oldum.

Birinizi dahi görmesemde, yanyana gelemesemde bu işleri seven, THT ailesi'ne saygım ve sevgim hep olmuştur. Sonsuza kadar varolamız dileğiyle. Yukarıda teknik bilgiler vermeyi düşündüm ama aslında sizler için pek önem atletmediğini düşündüm..

Sadece ay vereceğim, bu sadece "global" amaç içeren bir olay olacağı için basın organlarını dikkate almak yerine gerçek saldırı boyutlularını inceleyen web - sitelerinde çıkacağına aşikarım.
sizleri bu yazıya okumaya zorunlu hale getirdiğim ve değerli ve bir o kadarda önemli vaktinizi gasp ettiysem özür dilerim.
yok oluşuma doğru emin adımlarla gideceğim. Ve SONUNA KADAR MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, SONUNA KADAR TÜRKİYE CUMHURİYETİ EBEDİYEN VAR OLACAKTIR..


NOT :
Yok olmanın ne demek olduğunu yeni anlıyorum anne, şimdi her şey daha net gözüme çarpıyor. bu sancıların ve korkaklığın ve tedirginliğin yegane sebebi beni boşlukta bırakıp gitmenden ibaret. 34 senenin gafletine çektiklerimize ve bu dünyanın var olmasına olan kadar süreçte, bir şeyleri beraber yaptık. sen 4 senedir yoksun, ve ben bir şeyleri tek yapabilmenin zorluğunu yaşıyorum.

Yakomazlardan bahsettim, sana herhangi bir şeyin varlığını yok oluşuna kadar şahitilk ederken, artık daha yalın ayaklarla basıyorum toprağa, var olduğumuz bu topraklarda özgürlüğün hep olduğunu bilerek yok oluşuma bu sefer ben şahit oluyorum, senin her gün çektiklerini ben saniyeler ile çekiyorum. Tek umudum olan bu teknoloji'nin beni bırakmasını izliyorum..

Giderken, her şeyi elime alıp öylece sıkıp "buradayım" demek istiyorum. Her şeyi elinde tutma hissesine var olduğunu bilme hissine o kadar tutkulu bir insanım ama eriyip gidiyorum, eski şairler, eski ruhani duyguların ve senfonilerin ninnilerini dinliyorum.
Psikolojimi güçlü tutup iz bırakmak için çalışıyorum.

Eski günlerdeki gibi mutlu olamasakta var olduğumuzu bilerek hakırıyorum, evet ben. tam tamına yılların verdiği yorgunluğu atarken son bir adımla ayağa kalkacağım. Bu sefer kendim için değil herkes için nefes alıp işimi yapacağım..

21.12.2024 / AYDINLIKLAR BU SEFER YENECEK O ZALİM KARANLIĞI.
"4098a7dccf8832f29951044269fab5c87aedecbfbdc2a9ceebc04311"
Sizede acil şifalar diliyorum.
Gerçekten yaşayan forum efsanesiniz.Adı üstünde ama cidden yaşayan forum efsanesisiniz.
Tecrübeleriniz beni çok etkiledi, aslında bende 4 5 yıl önce buradada sessizdim, ama hiç hesabım olmadan geziniyordum.
Tabi sizinki gibi bilgi toplama değildi amacım o zamanlar, o günler bu konularda ciddiyim sıfır bilgim vardı ve neden 4 5 yıl önce hesabım olmadan boş boş gezindiğimi söyliyeyim.Darkcomet ile olan sevgim bir başkaydı.Darkcometi sürekli arardım bazen 2 3 kere sistemi "bozulmaktan" kurtarmıştım kimisinde bilgisiz olduğum için babamla yapardım babamla anca yapardım.O zamanlar bu programı bulamıyordum troll videoları vardı o videolardaki darkometi açıyorlarya böyle üstte programın üstünde saçmasapan yani hangi bilgisayara ve sockette olduğumuzu gösterirdi.Onların aynısını yazardım sonuçlar çıkardı ama ben yok sanardım veya virüslüdür diye diye.
1 2 yıl önce de darkcometi bulmuştum test edecektim birinin üstünde tam RAT layacakken adam bana sm yaptı ve zort oldum ava giderken avlandım.
Ama zarar vermeyeceğime yemin edebilirim.Zor sildik adamı hesaptan.O günden beri forumu beğendim karşıma çıktı ve şimdi buradayız :D
 

engari

Yeni üye
11 Ara 2007
35
29
Şu hayatta ailem bile beni yok saydı hiç biri tarafında sevilmeyen saygı duyulmayan biriyim nedeni kötü biri olmam değil sırf onların istemediği onların işine yaramadığım için bu olanlar benim suçum değil ama gel gör ki yanlızım ve birşeyleri başarmam gerek başaramazsam hayatımın bir anlamı olmadığını tekrardan düşünmeye başlatsam artık yaşayamam ben.
Hayatını kendi isteklerine göre kuran, insanlık için bir şeyler başaran insan kendi içinde en mutlu insandır. Bizler sonsuza kadar yaşayacak değiliz, bu kısa sürede yaşarken hayatımızı eziyetlerle çekmek yerine daha mutlu yaşam yollarını aramakla mükellefiz, bu çıktığın yolda bir hayat ışığu bulacaksın. Ona sahip çık ve kendi dünyana odaklan. Zaman kısıtlı.

hocam ayıtır söylemesi yaşın kaç
37
 

karaAdam35

Üye
2 Nis 2020
59
17
Hayatını kendi isteklerine göre kuran, insanlık için bir şeyler başaran insan kendi içinde en mutlu insandır. Bizler sonsuza kadar yaşayacak değiliz, bu kısa sürede yaşarken hayatımızı eziyetlerle çekmek yerine daha mutlu yaşam yollarını aramakla mükellefiz, bu çıktığın yolda bir hayat ışığu bulacaksın. Ona sahip çık ve kendi dünyana odaklan. Zaman kısıtlı.
Haklısın üstad.
 

karaAdam35

Üye
2 Nis 2020
59
17
Hatayı, hatalıyı etrafta ve başkalarında aradığımız sürece, hayatı değiştiremeyiz.

Hayat ancak kendimizi değiştirirsek değişir. Aksi taktirde, belki iyi bir suçlu tespit uzmanı olabiliriz. Ama hayat maalesef değişmez.
Rebelkan bak ben hiç unutmam ortaokul zamanları tek bir hatam yüzünden babam tarafından bıçak çekilmiş bir çocuğum hatamda bir şeyi yapmayı unutmaktı unuttuğum şeyde ne biliyor musun. o gün çantamı evde unutup çıktığım içindi ailemin görüşleriyle benim görüşlerim(siyasi) zıt olduğundan dolayı ve evde hep gergin bir hava vardır.
annem babam babannem hep çıkarcı birisi olmuştur kardeşimin bundan etlikenmesini istemiyorum ama nafile yavaş yavaş onu da kendilerine benzetiyorlar tamam benimde hatalarım oldu ama ben bunları hak etmedim tamam mı onlardan habersiz psikolağa gidiyorum şimdide epilepsi diye bir hastalığım ortaya çıktı şimdide ilaçlarımı unuttuğum için psikolojik baskı yiyorum. bu arada ben 18 yaşından küçüğüm ben bunları söylerken ona göre düşünün. yani arkadaşım ben daha ne yapıyım ya geçenle rde annem yanlış anlamadıysam yanlış anlamadıysam muhtemelen yanlış anladım ama sonradan açıklama yaptı herneyse hırsızlık hakkında ne düşünüyorsun diye sordu bende bir an gerildim ve anneme sen ağzındaki baklayı çıkarsana dedim sonra yanı soruyu sordu bende aynı şekilde ne oldu evde bir hırsızlık mı oldu dedim am cevap vermedi bende gerilmeye başladım bir anlığına mutfakta bunları konuşurken bayıldım bir anlığına hatırladığım şeyler şunlar babamın dedikleri ve annemin ağlayışı babam: "bırakın ya bırak hiç bizi düşünmüyo bırak kendi halinde kalsın" dediklerini duydum ve kendime geldiğimde annemin kollarından kalktım ve bilgisayarımın başına geçtim sırf ağlamamak için o an eve misafir geldi ve yine kaçtım tovalete orada da rahat bırakmadı annem,aç kapıyı diye sesleniyordu ben tek başıma kalmak istiyorum dememe rağmen beni dinlemiyorlar korkuları intihar etmem üzgünüm ama bunlar devam ederse sonum düşündükleri gibi olucak artık hiçbirşeyden haz almamamaya başladım resmen ve hayatımı mahvettiler bu hastalığımda küçük yaşta stres korku gerginlik sinirlilik gibi duyguların başkın olması sebebiyle ortaya çıkmış ve tahminime göre o yaşlarda yaşadığım olaylar nedeniyle oldu normalde dışarıda tam bir istanbul beyefendisiyim ama eve gelince hiç olmadığım birine dönüşüyorum buradan da hayatımı mahfeden aileme teşekkür ediyorum.
 

Rebelkan

Blue Team Lider Yrd.
12 Şub 2019
1,882
13
925
Haklısın güzel kardeşim.💙 (yaşım dolayısıyla yeğenim daha uygun olurdu)

18 yaşındasın, seni o yaştan bakınca çok iyi anlıyorum.

Amacım seni suçlamak değildi. Yaşadıklarının çok acı olduğuna hiç bir şüphem yok ve bunları hafife almıyorum.

Sana bunu bu şekilde söylememin sebebi, sadece senin kendini, bu, ''kurban durumuna düşürme'' yi bırakmaya gayret etmedikçe, bu kısır döngüden çıkmanın uzun bir zaman alacağını görebilir olmamdı. Silkelenmen lazım. Bunu unutma.

Sana yazdığım iki cümleyi kendi hayat tecrübelerime dayanarak yazdım ve bunu geçen senelerle yaşın ilerledikce daha iyi idrak edeceğini düşünüyorum.
 
Son düzenleme:

karaAdam35

Üye
2 Nis 2020
59
17
Haklısın güzel kardeşim.💙 (yaşım dolayısıyla yeğenim daha uygun olurdu)

18 yaşındasın, seni o yaştan bakınca çok iyi anlıyorum.

Amacım seni suçlamak değildi. Yaşadıklarının çok acı olduğuna hiç bir şüphem yok ve bunları hafife almıyorum.

Sana bunu bu şekilde söylememin sebebi, sadece senin kendini, bu, ''kurban durumuna düşürme'' yi bırakmaya gayret etmedikçe, bu kısır döngüden çıkmanın uzun bir zaman alacağını görebilir olmamdı. Silkelenmen lazım. Bunu unutma.

Sana yazdığım iki cümleyi kendi hayat tecrübelerime dayanarak yazdım ve bunu geçen senelerle yaşın ilerledikce daha iyi idrak edeceğini düşünüyorum.
anlıyorum önerileriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim sayın büyüğüm.
 

-eX0-

Yeni üye
8 May 2023
2
2
Allah acınızı göstermesin üstadım. Yazınızdan gerçekten çok etkilendim fakat ne gibi bir iz bırakmaktan bahsediyorsunuz biraz açar mısınız konuyu
 

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,390
7
2,005
Dinlenmede.
yaşayan forum efsanesi.


Efsane olabilmen için.
Emek gerekir insanlarin şartsız kuralsız karşılıksız sevgileri kazanmak gerekir.

Ve forumda deli gibi istatisklere sahip ol kral ol paşa ol
Eğer çoğunluk tarafindan sevgi saygi görmüyorsan sahip oldugun hersey boştur.

Sana makale yazarim bu konuda biliyormusun.
 

engari

Yeni üye
11 Ara 2007
35
29
Efsane olabilmen için.
Emek gerekir insanlarin şartsız kuralsız karşılıksız sevgileri kazanmak gerekir.

Ve forumda deli gibi istatisklere sahip ol kral ol paşa ol
Eğer çoğunluk tarafindan sevgi saygi görmüyorsan sahip oldugun hersey boştur.

Sana makale yazarim bu konuda biliyormusun.
Türk silahlı kuvvetlerimizde adını dahi duymadığımız binlerce kahramanlarımız var. Merak etmeyin her şey istatistik değil. Kimi kahramanlar pelerin takmaz. Onun yanı sıra bazıları ön planda kalırken bazıları da arkada kalması gerektiğini iyi bilmeli. Hacker forumunda kendini etiket yapmanın da komik olduğunu düşünüyorum.

Siz her kahramanın adını veya neler yaptığını biliyor musunuz, bu da öyle bir konu. Burada adını dahi duymadığımız veya hiç içerik mesaj yorum gibi paylaşımı olmayan ama bir o kadar da sağlam insanların olabileceğini de düşünmeniz gerekiyor. Herkes ön planda olmak veya burada 'sizler gibi' içerik paylaşmak zorunda değil. Benim gibiler zaten efsane olmak istemiyor. Biz efsanelerin de kestane olduğu zamanları da geçeli çok oldu. Ben burada geçmişi yad ediyorum. İnanın hiç bir şey umrumda değil. :)
 

rootibo

Kıdemli Üye
13 Mar 2023
2,168
12
1,460
2007'de üye olduğum bu güzide bu sitede , tek bir yorum, tek bir paylaşım, tek bir görüşte bulunmadım. Olayları hep uzaktan izledim, bir çok saldırı teknikleri bir çok koruma metodları günümüze kadar gelen giden tüm hacking olaylarını uzaktan takip ettim, gerek birilerini hack ederken, bazende paketlendiğim oldu, bazen hesaplarım gitti, bazen bazı şahısların dilleri yandı. Hep uzakta kaldım, hiç bir zaman öne çıkmadım. Bir çok insan tanıdım, kimisi ajan'ım deyip bazı işlerde kullanmak üzere davet etti, kimi MİT'teniz dedi. Bir çok saçma ve anormal olaylar gördüm. Gerek büyük çaplı organizasyonlar, gerek siber saldılar, gerek kimliksiz devlet yetkilelerinin hareketleri.

Bunca şeye rağmen hep arkada kaldım, odamda her şeyi takip ettim. Tabi elimizde bazı belgelerin varlığından şüphe duyanların temas etmesi, ve bazı oluşumların tekrar ayaklanmasına kadar incelemeye aldım. THT hep var oldu bu süreçlerde, hiç bir kurumun etiğine ve kimliğine saldırıda bulunmadım. THT'de askeri eğitim almış gibi yetişen dostlarım, ahbaplarım ve düşmanlarım oldu. Son zamanlarımın yaklaştığını hissettikçe kimlik kaygısı güdmeyecek korkusuz bir insan haline geldim.

Son evresinde olduğum bu kanser'in beni bir kaç ay içinde tümden yok edeceğini biliyorum. İçim içimi yerken yaşamak için, hiç bir şey yapamamak. Klavye'nin ardına saklanıp "gövde gösterisi" yapmak dışında bir şeyim kalmadı. Yavaş yavaş yok olurken bu vücudum, bir şeyler bırakacağım. Yıllardır hep bizlere kötülüklerini bırakan devletler oldu, kimisi itini kimisi köpeğini, kimisi bombası'nı..
Ben de onlara unutamayacakları bir ders ve yüzyıl sürecek kaos'u tetikleyecek bir yara bırakmak istedim. Yıllarca okudum, biriktirdim, arşivlediğim ve beslediğim o gücü salmanın ve huzura ermenin hayali ile yaşıyorum. Bir çok prototip saldırı türlerinin olduğunu ve bunları etkin kullanmak için donanımsal kimliklerinin gereksinmlerini biliyorum.

Yapacağım bu spekülatif eylem, beni ve şahsımı ilgilendirmektedir. Onun yanı sıra işin teknik boyutuna inmek gerekirse, hepinizin sevdiği hacking yöntemleri vardır. Kimisi Brute Force der, ben ise yıllardır, Ethical Hacking'i savunmuş bir insanım. Bu girdiğim dönemeçli yolda kimseden bir beklentim, isteğim, arzum yoktur. Sadece artık kapıları kırıp içeriye girerken olayı benim tarafımdan ilk ve sonkez anlatılmasına önayak oldum.

Birinizi dahi görmesemde, yanyana gelemesemde bu işleri seven, THT ailesi'ne saygım ve sevgim hep olmuştur. Sonsuza kadar varolamız dileğiyle. Yukarıda teknik bilgiler vermeyi düşündüm ama aslında sizler için pek önem atletmediğini düşündüm..

Sadece ay vereceğim, bu sadece "global" amaç içeren bir olay olacağı için basın organlarını dikkate almak yerine gerçek saldırı boyutlularını inceleyen web - sitelerinde çıkacağına aşikarım.
sizleri bu yazıya okumaya zorunlu hale getirdiğim ve değerli ve bir o kadarda önemli vaktinizi gasp ettiysem özür dilerim.
yok oluşuma doğru emin adımlarla gideceğim. Ve SONUNA KADAR MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, SONUNA KADAR TÜRKİYE CUMHURİYETİ EBEDİYEN VAR OLACAKTIR..


NOT :
Yok olmanın ne demek olduğunu yeni anlıyorum anne, şimdi her şey daha net gözüme çarpıyor. bu sancıların ve korkaklığın ve tedirginliğin yegane sebebi beni boşlukta bırakıp gitmenden ibaret. 34 senenin gafletine çektiklerimize ve bu dünyanın var olmasına olan kadar süreçte, bir şeyleri beraber yaptık. sen 4 senedir yoksun, ve ben bir şeyleri tek yapabilmenin zorluğunu yaşıyorum.

Yakomazlardan bahsettim, sana herhangi bir şeyin varlığını yok oluşuna kadar şahitilk ederken, artık daha yalın ayaklarla basıyorum toprağa, var olduğumuz bu topraklarda özgürlüğün hep olduğunu bilerek yok oluşuma bu sefer ben şahit oluyorum, senin her gün çektiklerini ben saniyeler ile çekiyorum. Tek umudum olan bu teknoloji'nin beni bırakmasını izliyorum..

Giderken, her şeyi elime alıp öylece sıkıp "buradayım" demek istiyorum. Her şeyi elinde tutma hissesine var olduğunu bilme hissine o kadar tutkulu bir insanım ama eriyip gidiyorum, eski şairler, eski ruhani duyguların ve senfonilerin ninnilerini dinliyorum.
Psikolojimi güçlü tutup iz bırakmak için çalışıyorum.

Eski günlerdeki gibi mutlu olamasakta var olduğumuzu bilerek hakırıyorum, evet ben. tam tamına yılların verdiği yorgunluğu atarken son bir adımla ayağa kalkacağım. Bu sefer kendim için değil herkes için nefes alıp işimi yapacağım..

21.12.2024 / AYDINLIKLAR BU SEFER YENECEK O ZALİM KARANLIĞI.
"4098a7dccf8832f29951044269fab5c87aedecbfbdc2a9ceebc04311"
Okurken ne yalan soyleyim gozum doldu sizin gibi insanlar var oldukca insanlar cok seyler ogrenicekdir ancak hayat sizi bu genc yasinizda almasi beni kalbimden vurdu 37 yas daha hicbirsey Allah size sifa versin her namaz kildigimda size Dua edecegim Cansiniz Seviliyorsunuz Allah InsAllah size ikinci sansi verir hayatinizda Gorusuruz Guzel kalpli insan
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.