2008 in En İyi Oyunu Sadece 2 Part

αρяαηαχ

Katılımcı Üye
26 Ara 2007
454
0
31
Bornova!
14982bc8a5.jpg


RapidShare: Easy Filehosting

RapidShare: Easy Filehosting

Rar Pass : RapidShare: Easy Filehosting


2oo8 in en iyi oyunu seçilmiştir.İyi oyunlar sanırım 200 mb toplamı
 

ozkanorbay

Yeni üye
26 Haz 2008
15
0
paylaşım için teşekkürler. oyun hakkında daha çok bilgiyi aşağıdaki yazıda bulabilirsiniz.

"Bu seferki oyunumuz çıktığı anda olay yarattı. Çünkü bir çok sevdiğimiz türü, o türlerden daha kaliteli yapıp bir araya topladı. Şöyle ki ; çok sevdiğimiz bir strateji oyunu var onu daha da geliştirip bir bölümü strateji, çok güzel bir fps oyunu geliştirip bir bölümü fps ve buna benzer karışımlar düşünün. Oyunumuz aynen böyle. İşin ilginç yanı yıllardır oyun oynayan ve her şeyden sıkılan benim türümde insanlar için bile ilk saniyelerden “a bu oyunda bir farklılık var’’ dedirten bir oyun. Oyunumuzdaki karakterimiz bir hücreden başlıyor. Ve o hücrenin nasıl oluyor da gezegene hakim olan bir toplum haline geliyor onu görüyoruz bu oyunda. Daha ilk dakikalarda eğlenceye doyuran bu oyun ilerledikçe kendini bir sonraki çağın heyecanına bırakıyor. Besin zincirinin en altındayken yiyerek büyüyoruz ve git gide gelişip yüzen organizmaları oluşturuyoruz. Ve sonunda karaya çıkıyoruz ve bilinçli varlıklar haline geliyoruz. Zekamız ilerledikçe medeniyetler kuruyoruz. Sonrasında gelişmiş çağlar ve uzay çağı. Bir mikroptan başlayan bir serüven. Oldukça detaylı oyun şekli insanın tüm vaktini zevkle feda ettirebilir. Başlarda gelişim sürecinde ağız burun genini oluşturacağım diye uğraşırken bir zaman sonra tanklarınızı nasıl yapacağınızı ve diğer gezegenlere nasıl hayat vereceğinizi düşünmeye başlayacaksınız. Türünün tek örneği harika bir oyun. Kimse kaçırmasın.
Bu seferki oyunumuz çıktığı anda olay yarattı. Çünkü bir çok sevdiğimiz türü, o türlerden daha kaliteli yapıp bir araya topladı. Şöyle ki ; çok sevdiğimiz bir strateji oyunu var onu daha da geliştirip bir bölümü strateji, çok güzel bir fps oyunu geliştirip bir bölümü fps ve buna benzer karışımlar düşünün. Oyunumuz aynen böyle. İşin ilginç yanı yıllardır oyun oynayan ve her şeyden sıkılan benim türümde insanlar için bile ilk saniyelerden “a bu oyunda bir farklılık var’’ dedirten bir oyun. Oyunumuzdaki karakterimiz bir hücreden başlıyor. Ve o hücrenin nasıl oluyor da gezegene hakim olan bir toplum haline geliyor onu görüyoruz bu oyunda. Daha ilk dakikalarda eğlenceye doyuran bu oyun ilerledikçe kendini bir sonraki çağın heyecanına bırakıyor. Besin zincirinin en altındayken yiyerek büyüyoruz ve git gide gelişip yüzen organizmaları oluşturuyoruz. Ve sonunda karaya çıkıyoruz ve bilinçli varlıklar haline geliyoruz. Zekamız ilerledikçe medeniyetler kuruyoruz. Sonrasında gelişmiş çağlar ve uzay çağı. Bir mikroptan başlayan bir serüven. Oldukça detaylı oyun şekli insanın tüm vaktini zevkle feda ettirebilir. Başlarda gelişim sürecinde ağız burun genini oluşturacağım diye uğraşırken bir zaman sonra tanklarınızı nasıl yapacağınızı ve diğer gezegenlere nasıl hayat vereceğinizi düşünmeye başlayacaksınız. Türünün tek örneği harika bir oyun. Kimse kaçırmasın."
(alıntıdır)​
oyunun orjinali 2gb dır. bu demodur arkadaşlar.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.