2009 format sonrası programlar

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
WinRAR and RAR 3.80 Türkce
23s7z0z.jpg

WinRAR programı dünya üzerinde en çok tercih edilen RAR arşivleyici ve arşiv yönetim programı olarak gösterilebilir. Bilgisayar kullanıcılarının en çok tercih ettiği sıkıştırma programlarından biri olan WinRAR en çok kullanılan arşiv formatları ZIP ve RAR desteğinin yanı sıra bir çok başka formata destek sunuyor ve gelişmiş arşivleme özellikleriyle profesyonel bir yazılım olduğunu kanıtlıyor. RAR dosyaları genellikle ZIP dosyalarına göre %8'den %15'e kadar daha fazla dosya sıkıştırma özelliğine sahip. Bu durumda sıkıştırma işlemi yapıcak kişilerin RAR formatını kullanmasında en temel unsurlardan biri oluyor.
Program arşiv dosya isimlerinde barındırdığı unicode desteği ile İngilizce olmayan dosya isimlerinide rahatlıkla yazılım içerisinde kullanmanıza ve yaratmanıza olanak tanıyor. WinRAR desteklediği arşiv formatları RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7Z, Z arasından herhangi birini RAR formatına dönüştürebilme yeteneğinede sahip. Arşiv dosyalarında belirli text dosyaları ve dosyalarda arama yapma özelliğide arşivlerin içlerini karıştırırken size çok yardımcı oluyor.
Genel Özellikler:
- Güçlü genel ve multimedya dosya sıkıştırması
- RAR olmayan arşiv formatlarını işleme yeteneği
- ZIP sıkıştırması ve açması
- Uzun dosya ismi desteği
- Programlanabilir kendi kendine açılan arşiv hazırlama (SFX)
- Hasar görmüş arşivleri tamir etme
- Dosya orjinalliği ve güvenilirliği doğrulama
- Gömülü dosya yorum özelliği
- 128-bit şifreleme
- 32-bit ve 64-bit Intel uygulamaları için geliştirilmiş özel sıkıştırma algoritmaları
- Kişiselleştirilebilir tema desteği
- Hata günlüğü oluşturabilme
- Bir çok arşiv içerisindeki parametreleri aynı anda işleyebilme
t7bgwj.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
Winrar Password Remover 1.1 TURK
bdqnnp.jpg

Winrar şifre çözücü eğer winrar şifrelerini unuttuysanız veya dosyayı indirdiniz şifesi yok canınızı sıkmayın bu şifre çözücüyle tüm sıkıştırılmış dosyaların şifresini çözebilirsiniz...
t7bgwj.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
WinZip Pro 12.0.8252 + Keygen
2vwww15.jpg


Sıkıştırma programları arasında bir klasik olan WinZip'in yeniden elden geçirilmiş yeni bir sürümü çıktı.
12. sürümde WinZip; dijital fotoğraf konusunda daha yetenekli olacak. JPG ile sıkıştırılmış resimler kalite kaybı olmadan yüzde 25'e kadar küçültülebilecek. Bunun dışında paketleyici açık kaynak kodlu 7z biçimini destekliyor ve en önemli iki imaj biçimleriyle (IMG, ISO) baş edebiliyor. Keygen mevcuttur.
t7bgwj.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
 

badwolfd

Katılımcı Üye
10 Ağu 2008
975
0
ZIP Recovery Toolbox 1.0.8.37 + Crack
23h9fsi.jpg

ZIP'li dosyalardaki bozuk, hasarlı veriyi düzeltir. Geri kazanma sırasında dosyaları düzeltir, ZIP'teki dosyaları arşivleyip veri kaybını en aza indirir. Arayüzeyin veri kurtarma işlemini rahatça yapar ve kullanımı kolaydır. Parolayla korunmuş ZIP'li dosyarı dahi kurtarabilir. Crack mevcuttur.
t7bgwj.gif

DownloadLink: RapidShare: Easy Filehosting
 

kedim1459

Yeni üye
12 Şub 2009
3
0
yhaa kardeş yhaaa şu advenced systemcare varya onu nasıl lisanslayacaz yapamdım da yardımcı olursanız sevinirim
 

adas12

Üye
3 Ocak 2009
231
0
çalışman çok güzel sana böyle bir çalısma yaptıgın ıçın tesekkur ederım
Ama y birader adobe pc yi cok yoruyo onun yerıne foxit reader diye pdf yı acan 10 mb lık turkce destegı olan bir program var onu koysana istersen bi dene bana hak vereceksindir...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.