5 Bin Ördek Kaos Yarattı

Aftemelouchos

Kıdemli Üye
27 Haz 2012
2,695
2
Balıkesir -- Erdek
5-bin-ordek-kaos-yaratti_81339_b.jpg


Çiftçinin bir türlü kontrol altına almadığı tam 5 bin ördek, trafiğin durmasına neden oldu.

Çin'de yaşanan olayda, ördeklerini civardaki bir göle ***ürmek isteyen çiftçi, ördeklerin otoyola yayılmasını engelleyemeyince trafikte kaos yarattı.

5-bin-ordek-kaos-yaratti_55677_b.jpg


Yoldaki diğer sürücüler binlerce ördeği görünce araçlarını durdururken, ortaya çıkan görüntü dünya basınında ilgiyle karşılandı.

5-bin-ordek-kaos-yaratti_39857_b.jpg


5-bin-ordek-kaos-yaratti_55503_b.jpg



5-bin-ordek-kaos-yaratti_62653_b.jpg
 

Kill4Dead

Uzman üye
25 Ağu 2011
1,549
0
Photoshop :D
Hepsi bir sırada nasıl oluyorsa :D
İp gibi dizilmiş mübarekler.
 

StreetBoy

Üye
6 Ağu 2007
130
0
Sinop - 57
photoshop değil kardeşler. adam her sene düzenli olarak yürütüyormuş ördeklerini. sebebi ise ödeklerin bütün yıl yediği yemler yüzünden oluşan yağlarını yakması için yürütüyor. ve bu sayede etlerinin daha lezzetli olduğunu iddia ediyor. bencede mantıklı. spor onlarında hakkı
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.