Abim ve Ben (Anı)

Veteran 7

El Patrón
26 Ara 2011
11,501
12,882
2000 yılının ağustos ayında abim çalışmadığı bir haftasonunda beni gezmeye çıkardı , beni canından bir parça olarak görürdü her zaman o çocuk kafamla bile bana verdiği değeri anlıyordum o zamanlar eline geçen her parayı bana harcardı ve o gün beni sabah çıkardı akşama kadar gezdirdi lunaparka olsun , göl manzaralı yolda yürüdük her gördüğü yerden birşeyler aldı bana oyuncak aldı akşama kadar böyle geze geze zamanı geçirdi hayatımdaki en değer verdiğim günlerden biriydi bu.

Akşam eve dönerken eski evimizin sokağına doğru giderken 2 tane serseri çıktı karşımıza uzaktan bağırdılar bize ne dediklerini tam hatırlayamıyorum daha sonra yaklaştılar önümüzde durdular hatta biri durdu diğeri yürüyerek abime sert bir omuz attı ve o omuz atmasına rağmen bağırdı "önüne bak lan" dedi ve küfür etti abimde özür dilerim dedi daha sonra diğeri benim enseme tokat attı ve abim bu sefer yüz ifadesini değiştirdi ve beni çekti hızlıca yürüdü ben orda şaşırdım kaldım eve gittik 10 dk sonra evdeydik o çocuk kafamla abimle dalga geçtim , sen korkaksın abi dedim o da bekle evde geliyorum abim dedi ve çıktı 5 dk sonra normal bir şekilde geri geldi.

Ertesi gün abim işe gitti , bende evde dışarıda oynadım akşama kadar ve akşam oldu kapı çaldı açtığımda abimi gördüm ama ilk defa öyle gördüm ağzı ve burnu kan dolu sol gözünün altı şişik şekilde , hızlıca içeri girdi banyoya gitti elini yüzünü yıkadı iyice çıktı tabi annem ve babam durumu gördü hemen soruşturmaya başladılar tabiki kapıyı kapattılar beni dışarıda bıraktılar 1 saat civarı konuştular içeride ve abim çıktı yukarı odasına gitti (evimiz 2 katlı müstakildi) bende koştum peşinden girdim odasına sordum ne oldu abi böyle diye ve bana şu cevabı verdi kelimesi kelimesine hatırlarım ;

- Beni öldürsünler ama sana birşey olmasın , kılına zarar gelmesin o akşam orda bana omuz attılar hiç sorun değil senin yanında onlara karşılık verseydim hem sana zarar gelebilirdi hemde sana yanlış örnek olurdum o yüzden birşey yapmadım ama diğeri sana tokat atınca işler değişti seni eve bıraktım döndüm yarın tekrar orda beklemelerini söyledim ve akşam gelirkende ordalardı ben sağlam dayak yedim ama sana vuranıda sağlam benzettim , senin için canımı veririm aslan parçası. dedi ve ardından gülüp bana sarıldı.

Ben 2001 yılının Temmuz ayından beri onun ruhunu taşıyorum , her daim kalbimdesin her daim bir kenarımdasın abi ruhun şad olsun , cennette bana yanında yer ayır.
 
Son düzenleme:

|~ԼЄƠƝ~|

Kıdemli Üye
24 Ocak 2012
3,572
0
Cennetin Suyu Ruhuna işlesin Toprağı bol ruhu huzurlu Olsun Mekanı Cennet Ruhu Şad Olsun
 

ALemdar'

Kıdemli Üye
28 Eyl 2013
2,382
3
İstanbul
Ölünün mezardaki hâli, imdâd diye bağıran, denize düşmüş kimseye benzer. Boğulmak üzere olan kimse, kendisini kurtaracak birini beklediği gibi, meyyit de, babasından, anasından, kardeşinden, arkadaşından gelecek bir duâyı gözler. Kendisine bir duâ gelince, dünyanın hepsi kendine verilmiş gibi sevinmekten daha çok sevinir. Allahü teâlâ, yaşıyanların duâları sebebi ile, ölülere dağlar gibi çok rahmet verir. Dirilerin de ölülere hediyesi, onlar için duâ ve istiğfâr etmektir.”

Bol bol dua edelim abimize Ruhu Şad olsun :(
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.