Acil ekran kartı vede vram sorunu !!!!

VVaggish

Katılımcı Üye
18 Eyl 2015
913
0
Türkiye
oncelıkle belırtmek ısterımkı notebook ıcın kaspersky cok agır ramını somurmekten baka bır ıse yaramaz kasperı kaldır eset smart securty ındır kur key forumda mevcut ayrıca oyun moduda bulunuyor cok basarılı bır securty bırde onerım drıver booster ındırıp taratman pro key forumda mevcut guncelle butun drıverlerı yukle sora bırdaha dene duzelmesını ummuyorum cunku sıstemın mobıl o yuzden mın calıstıryor dıye dusunuyorum ama yınede bır dene bakalım bırde pencere modunda oynamanı onerırım
 

Cosmonaut

Yeni üye
20 Eyl 2015
22
0
Kardeşim sorununla ben de karşılaştım daha önce PES 13 ve 14 te. 2Gün önce bir arkadaşımda aynı problemi yaşamıştı onu çözmeye çalıştık birlikte.Sorun senin bilgisayarında değil.Ekran kartı güncelleme yapmana gerek yok. PC yi kapatıp açmaklada ilgisi yok. Oyunla dosyalarıyla ilgili. KİTSERVER 13 diye bir program var.Onu biraz araştır.ben Kitle çözememiştim.YAMAları çıkmış geçende baktığımızda gördüm.BAşka bir siteden oyunu indirmeyi dene.Başka yöntem bilmiyorum ama seninle ilgili değil.uyumluluk ayarlarıyla da çözülmüyor.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.