Açılışta Ekran Açılmıyor

aragornq

Yeni üye
1 Haz 2013
45
0
Arkadaşlar pcyi açıyorum çalışıyor ama ekranda görüntü yok yardım edin lütfen
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

kovboy2010

Üye
10 Ağu 2012
154
0
laptopsa ekran akrtından olabilri ekran rengarenkse iç camı kırılmıştır masaüstünde ekran kapkaranlıksa kablodan olabilir yine rengarenkse iç cam kırılmış olabilir bua rda laptop iç cam fiyatları 200 tldn fazla benimkide yazın kırılmıştı
 

Loadi

Katılımcı Üye
22 Nis 2012
708
0
Konya
sorun anakarttan, ekran kartı ve ramlerden kaynaklanabilir. Öncelikle anakartına takılı ramleri kontrol etmen lazım.. Normalde bilgisayarın power tuşuna bastığında tek dıt sesi gelip windows un çalışması lazım.
Eğer ramlerde sorun varsa çalıştırdığında bios açılmadan önceki o tek dıt sesi gelmez. Pc normal açılır ses filan gelir ama görüntü gelmez.

Sen ekran kablosunu bi kontrol et kurcala çıkar tak bi görüntü gelir gibi olursa kablodandır.



ayriyetten power supply arkasında elektrik kablosunu çıkar 30 saniye kadar bekle sonra tak ve açma tuşunu bas. Bazen power supplydende kaynaklabiliyor.. şu anki kullandığım bilgisayar öle açarken o tek dıt sesi alamayınca power kablosunu çıkarıp takınca düzeliyor..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.