Adresi mutlaka bulmam gerekiyor yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

malazgir1071

Yeni üye
11 Eyl 2012
7
0
İyi geceler, küçük kardeşlerim ve abilerim. Elimizde, Ad-Soyad ve bulunduğu şehiri bildiğimiz bir kişinin adresini bulma imkanımız var mı acaba? Esktra, anne adı ve doğum tarihini bilmek işimize yarar mı? En kısa olarak, Bir kişinin adresini bulmak için neler yapmalıyız? Nolur yardım edin, çok önemli bir mesele. Günlerdir bu şeyle uğraşıyorum, ama ne yazık ki hiç bişey bulamadım :( Adres bulamasak bile, en azından T.C'yi bulabilir miyiz? sadece T.C'side işime yarayabilir. Umarım bişeyler bulabilirim. Cevaplarınızı bekliyorum.
 

dangers

Katılımcı Üye
1 May 2009
325
1
böyle birşey var evet ama polislerde falan vardır ve zaten ulu orta satılmaz yasak getirtilir paralıdır arastırmayın boşuna... | sosyal mühendislik...
 

_EroS_

Yaşayan Forum Efsanesi
4 Mar 2009
8,670
4
39
Antalya
İmkansız. öyle birşey olması zaten suç. Mahkeme kararı olmadan vs kişinin özel bilgileri 3. şahıslara sızdırılamaz
 

malazgir1071

Yeni üye
11 Eyl 2012
7
0
İmkansız. öyle birşey olması zaten suç. Mahkeme kararı olmadan vs kişinin özel bilgileri 3. şahıslara sızdırılamaz

Ne bilim, burdaki arkadaşlar kendi yöntemleri ile filan uğraşıyorlar buluyorlar ya, belki bundada bir yol vardır diye ümid ediyordum. Eskiden biraz daha basitti böyle şeyleri bulmak, şimdi gerçekten imkansız gibi maalesef. Neyse, yinede cevap verdiğin için teşekkür ederim.
 

BaySakin

Kıdemli Üye
13 Tem 2012
3,395
1
Bulamazsın uraşma aradığın kişinin email yada sosyal paylaşım ağlarında üyeliği varsa fake bir adresle sohbet edip öğrene bilirsin anca
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.