akım başlatan genç sanatçı (rasco aposheosis, raschuck)

gksel

Katılımcı Üye
6 Şub 2011
943
0
arkadaşlar konuya geçmeden önce sizden okuduktan sonra görüşlerinizi ve kimin haklı olduğunu söylemenizi isteyeceğim, tartışma çıkartmassanız sevinirim.

şimdi ben oalyı özet şeklyle anlatıcam bu rasco aposheosis türk kökenle arkadas raschuck diye biliniyor. vikepediadan daha detaylı bilgi alabilirsiniz. raschuck yazmanız yeterli.
şimdi bu elemen hobi oalşrak resim çiziyo arakdaşlarını portlrelerini falan ve bi gün sergiye gidiyo bi ressamın yaptıgı şeyi sanki tuvale kusup satmış gibi oldugunu soluyo ve fiyatının 15 bin kadar olgunu gorunce kendi çizdiği sanata değer verilmediğini düşünp bunu kendine yediremiyo. ve hakeret ediyo buna sanamı diyorsunuz diye sanatçıyla tartşıyıo sanatcı ona bunu kendı ıc dunyası oldugundan yuksek oldunu syluyo onun çizdiği portlerin başka bir sanatı kalemle resime döktüğünü söylüyo bizim bu elemanda bunu dovuyo hapse girip geri çıkıyo, ve ressam bir sergi daha düzeenleyip bunu cagıryıo nooldu bak seni hapse attılar falan diye bu da diyo ki senin resmini zenginler ben daha zenginim yarısına girdiklerinden alıyolar fiyatı dusuk olsa değer vermezler diyo ressam gülüyo ve eleman bunu sana kanıtlıyacam diyerek eğrili boyutları değişen çizgiler çiziyo, iki uvalede aynısını yapıp birini 25 bin den öbürünü 35 doalrdan satyıyo 25 bin olan alınıyo ressam ters dönenin daha iyi olduundan ole oldunu soluyo başka sergide düzünü yüksekten satyıyolar bu sefe ona alıcı geliyo. ressam kavga ediyo bunla sonra bizim eleman bu ressamın evini taşlayıp dükkanının yakıyo arabasını çalıyo ve sanat sergilerinde kendi çizdiği çizgilerden olan şeyi sergideki tuvaller ile değiştiriyo. bir müddet sonrada inan lar bunu sevmeyince sergileri bir gün önceden taşlayıp tşaların üzerine başından geçenleri anlatan bi kaç not bırakıyo. şimdi bazıları bunun sanata sadece zengilerin ukelalığı ıcın olmadıgından bu adamı hkalı buluyo bazıalrıda izlediği yolların yanlış oldugunu soyluyo. hepimiz filmlerde internette görüyoz adamalr iki yuvalar çiziyo 20 bin dolardan satıyo yani :D
 

Dark-Defender

Kıdemli Üye
17 Nis 2015
3,534
0
Zurich
fft5_mf840552.Jpeg
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.