Android Hack Araçları Herakles Sürekli Güncel . !

Héraklés

Özel Üye
27 Haz 2011
6,162
23
Bu Programlar ROOT Gerektirir


Bu yazıda Android platformu üzerinde kullanabileceğimiz, facebook, twitter ve benzeri sosyal hesaplarına sızabilmemizi, diğer kullanıcıların internet bağlantılarını sonlandırabilmemizi, onları belirli web sitelerine yönlendirebilmemizi yada türlü şakalar yapabilmemizi sağlayan uygulamalardan bahsedeceğim. Bu uygulamalar wifi ağı üzerinde çalışıyor ve kablosuz ağ iletişim protokollerinin açıklarından faydalanıyor. Kullanılan yöntemler ARP Spoofing ve Man In The Middle Atack olarak da biliniyor.

Bu uygulamaları kullanın suç teşkil ettiğini, bu nedenle sadece kendi ağlarınızda kullanmanızı söylemeliyim. Uzman kişiler ağ üzerindeki bu korsan hareketlerinizi görüp sizi tespit edebilir. O yüzden dikkatli olun.




Faceniff

FaceNiff.jpg



Bu adresten ulaşabileceğiniz uygulama bağlı olduğunuz wifi ağına bağlı diğer cihazlardaki sosyal ağ platformları oturumlarını sezip yakalıyor. Fakat WiFi ağının EAP kullanmaması gerekiyor. Uygulama Root izni istiyor. Stock tarayıcı dışındaki tarayıcılarda işe yaramayabilir. Ücretsiz versiyonu sadece 3 profile erişim imkanı sunuyor. İnternette cracklenmiş eski bir versiyonu var fakat o da Android 4.0 ve üzerinde çalışmayabiliyor. Https protokolü kullanan hesaplara erişemiyor. Erişilebilen hesaplar:

FaceBook
Twitter
Youtube
Amazon
VKontakte
Tumblr
MySpace
Tuenti
MeinVZ/StudiVZ
blogger
Nasza-Klasa

Güncel İndirme Linki



dSploit

images.jpg


BU adresden erişilebilen uygulama bu konu için en kapsamlı uygulama gibi görünüyor. Bu uygulamayı Faceniff’i ettiğim kadar test etme imkanım olmadı fakat diğerleri arasında en iyisi gibi. Uygulamanın WiFi Cracking, RouterPWN, Trace, Port Scanner, Inspector, Vulnerability Finder,Login Cracker, Packet Forger,MITM, Simple Sniff, Password Sniffer, Session Hijacker, Kill Connections, Redirect, Replace Images, Replace Videos, Script Injection, Custom Filter gibi özellikleri var. Ayrıntıları kendi web sitesinde bulabilirsiniz. Root izni istiyor.

Güncel İndirme Linki




Network Spoofer


http%3A%2F%2Fcdn.androidpolice.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2012%2F11%2Fnexusae0_2012-11-08-18.54.16.png



Network Spoofer’ın belirli bir web sitesine yönlendirme, resimlere blur efekti verme, tersine döndürme yada tüm resimleri belirlediğimiz resimle değiştirme, Google aramalarını ve youtube videolarını değiştirme, web sitesi üzerindeki text’leri değiştirme yada tüm trafiği cihaz üzerinden geçirme gibi özellikleri var. Bu uygulama da diğerleri gibi root izinleri istiyor. http://digitalsquid.co.uk/netspoof/adresinden ayrıntıları görebilir ve uygulamayı indirebilirsiniz.

Güncel İndirme Linki



WifiKill

wifikill-pro.png


Bu adresten erişebileceğimiz WifiKill, Wifi üzerindeki diğer cihazların internet bağlantılarını sonlandırıyor. Android 4.0 üzerinde çalışan versiyonu ücretsiz değil. Uygulama açıldıktan 5 dakika sonra kapanıyor. Ücretsiz olan daha eski versiyonlarını internette bulabilirsiniz.

Güncel İndirme Linki
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Defalt252

Yeni üye
29 Ocak 2015
18
0
Kayseri
Ben dsploit i artık internetten bulamıyorum zANTI ile dsploit sandığım kadarıyla birleşmişler ama çok iyi olmuş ellerine sağlık
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.