Android Soru-Cevap Konusu

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,438
2,048
35
Osmaniye 80



MERHABA ARKADAŞLAR
Forumda ŞAHSIMA özel PM atan ve Soru soran cok arkadaşımız var
Rahatsız oldugumdan degil sadece aynı soruyu soran 2 3 kişi oluyor
en azından konu altında TOPLU CEVAP vermiş olurum.


ANDROİD sadece ANDROİD hakkında
sorularınız sıkıntılarınız olur ise
bu konu başlıgı altına yazınız
ben cevap vermekde geç kalsam dahi
illa birileri cevap verir.


Belirtmem gereken konu
aksam saat 7 den sonra cevap yazacagim.
bilginiz olsun


Teşekür ederim THT



 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Acemii34

Yeni üye
20 Ocak 2019
41
0
Merhaba Nokia kullanıyorum görüntülü arama desteği yok Duo yada başka uygulamalar üzerinden görüntülü arama yapılıyor sadece.
Bunun bir çözümü varmı?
 

shadowmoon

Katılımcı Üye
1 Eki 2017
345
0
25
İZMİR
Hocam ben bi apk indirdim indirdikten sonra virüs totale attım bi kaç şey çıkarttı güvemedim apkyı kurmadım cihazıma bir şey olmuşmudur apk bir süre sonra direkt olaraktan sildim çok fazla beklemedi cihazımda yani
 

Ferover

Yeni üye
26 Şub 2019
7
0
merhabalar.forumu taradım. hatta interneti taradım ama bir cevap bulamadım.burda cevap bulabileceğimi düşünüyorum. ben cep telefonu kamerası ile ilgili bir şey sormak istiyorum. samsung galaxy s4 mini cep telefonum var. ben cep telefonu kamerası ile telefonu dikey pozisyonda tutup video çekerken telefonun videoyu yatay tutuyormuş gibi kaydetmesini istiyorum.yani kayıt esansında video görüntüsünün ekranda yatay yada dikey durması önemli değil de telefonun hafızasına kamera yatay tutuluyormuş gibi kaydetmeli. bu şekilde daha büyük en boy oranlı kaydı telefon dikey pozisyonda iken de yapabilirim. kamera ayarlarında bununla ilgili bir şey yok. bununla ilgili bir uygulama da bulamadım. bunu kayıt yaptıktan sonra videoyu döndüren programlarla yapabilirim ama o programlar video kalitesini , çözünürlüğü en boy oranını düşürüyor. istediğim şeyi nasıl yapabilirim bir fikriniz var mı acaba ?

ekran döndürmeyi açıkla
 

BXONE

Yeni üye
20 Tem 2019
1
0
hocam ben fake whatsapp numarası almak istiyorum alıyorum kod gelıyor kafat whatsap kullanıma yasaklandı 1 saat sonra tekrar deneyın dıyor gelen kodu yazıyorum bildiğiniz uygulama var mı fake numara alabileceğim ?
 

Termux

Yeni üye
10 Nis 2019
45
2
Elazığ
Selamunaleykum kardesler ben instagramda hesap acamiyorum vpn ile denedimde uzgunuz hata olustu googledan denedim uzgunuz hata olustu vpn acip denedim uzgunuz hata olustu hicbirsekilde hesap acamiyorum yardim ederseniz sevinirim !
 

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,438
2,048
35
Osmaniye 80
S.a herkeze kolay gelsin arkadaşlar yaklaşık 30 40 gün forumdan uzaktım biraz sağlık sorunları
birazda havaların bunaltıcı sıcakları kötü etti ve foruma giremiyordum. konumuz aktif allah izin verirse akşamda burdayım.
herkeze kolay gelsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.