[Aol Mail] Son Noktayı Koyuorm..Herkes Perfect Keylogger Kullanacak Artık..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Juggins2oo

Üye
19 Eyl 2009
101
0
İstanbLue
Forumu takip ettim, En cok durulan Sorun Üzerine yogunlastım..Perfect Keyloggerda Aol Adresinde Sorun yasıyorsunuz Sanırım.Test Maili Gonderdiginizde ''Unable Connect To Server'' Hatasını Alıyorsunuz.Cabalarım Sonucu Sorunun Nereden Kaynaklandıgını Buldum.
Port Number Yazan yere 587 Yazınız..
Yine Olmadı İse Smtp Adresinizi Smtp.uk.aol.com yapınız..

Size Faydalı Olmaya Calısıyorum..Bir teşekkürü Cok görmeyin ki Paylasımların Devamı Gelebilsin...

Bana Aittir C(alıntı) yapip baska forumlarda paylasmayın..
 
Son düzenleme:

HackerErhaN

Yeni üye
21 Eyl 2009
5
0
Valla ne zamandır arıyorum Herkese soruyorum Yok Ftp ile dene sunu yap bunu yap..Hepsi olmadı ben mail istiyorum ftp sartmı??. Port yerine 587 yazdım oldu kardes ellerin dert gormesin.Cok sağol paylasımlarının devamı gelir inş...........
 
22 Mar 2008
52
0
ya arkadaşım senin aolun oldu olmasına da ben eski loglarıma bakmak istiyorum göstermiyor 2 tane daha yeni hesap açtım ikiside böyle oldu :S neden bilmiyorum aol çalışıyor ama ben eski loglarıma bakmak istiyorum bazı şifreleri bekliyordum
 

crayzhacker

Katılımcı Üye
2 Kas 2007
260
2
Paris
Bu Hatayı Neden Alıyorum ???

hataimage.jpg
 

emr-erock

Yeni üye
3 Ağu 2009
26
0
bnmde bir sorum var kardeş bu prdogramla içine virüs koyduğumuz exeyle başka pclerden de bilgi çalına biliormu acaba...?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.