arkadaşlar banka hesabı ve kredi kartı almak istiyorum lütfen yardım

batuyek

Katılımcı Üye
1 Eyl 2014
401
0
18.5 yasındayım 1 ay sonra 19 olucam lise 3 e gidiyorum okula geç başladım biraz
arkadaşlar kendime hesap acmak istiyorum 6 ay para biriktirip sonra cekicem arkadaşlar
bide 300 400 limiti olan kredi kartı almak istiyorum ama en onemlisi bankas hesabı acabilirmiyim
banka hesabı acarken para verıcekmıyım
 

suheyl_60

Üye
30 Haz 2007
85
0
Tokat
asyada hem kredi kartı hem hesap kartı, aylık sadece 2.5 lira kesinti var o da extre ücreti. Extreyi e-mail olarak alırsan o parada kesilmiyor kısaca hem lazım olursa nakite sıkışırsan kredi kartı, sıkışmadığın takdirde banka hesabı. haberin olsun
 

Godoflife

Katılımcı Üye
20 Eki 2013
295
0
once vadesiz hesap actiriyosun sonra parani vadesiz hesabina yatirip eve geliyosun , sonra bankanin internet subesine kayit olup internet subesi uzerinden vadesiz hesabina giris yapiyosun ve oradan vadeli hesap aciyorsun ( cunku vadeli hesabi internet uzerinden acarsan verecekleri faiz daha yuksek oluyor ) ancak sunu bilmen gerek ; vadesiz hesap acmadan ne vadeli hesap acabilirsin nede kredi karti alabilirsin.bu arada bankasina gore vadesiz hesabindan aylik veya alti aylik kart aidati alirlar.iyi aksamlar..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.