Arkadaşlar bunu nasıl çevirebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

respektor

Üye
13 Eki 2011
67
0
NeReYe!!!!
Arkadaşlar resimde göstereceğim gibi bunu anlamak için neye nasıl çevirebilirim hangi programla felan bi bilgi sahibi insan yardım etsin ?
8dh8m.jpg
 

kesmezar

Katılımcı Üye
30 Nis 2012
263
0
Bir uçurumun
dostum o dosya txt uzantısı değil Mz[pe] yani portable executable[exe] dosyası sonunu .exe yap,eğer indirdiğin siteye güvenmiyorsan bunu yapma,virüste olabilir dikkat et.{ki içinde postIt gördüm}
Hex görüntüleyicilerle[winhex vs.] açarsan anlamsız karakterlerin ne anlama geldiği görürsün.
 
Son düzenleme:

kesmezar

Katılımcı Üye
30 Nis 2012
263
0
Bir uçurumun
güzel kardeşim amacını anlamış değilim.exe yi neye çevirmeyi planlıyorsun?hex editörlerle o kodları inceleyebilirsin.yok illa convert edeceğim dersen çevireceğin tek uzantı .asm dir yani assembly bunuda winasm,dasm,debuggerlerle yapabilirsin bilmem anlatabildim mi?
 

kesmezar

Katılımcı Üye
30 Nis 2012
263
0
Bir uçurumun
dostum reverse engineering nedir bir araştır.sonra göreceksin ki bazı araçlar bunun hangi dilde yazıldığını sana söyler.sonra uygun bir decompilerle kodları bulabilirsin.ancak upx vs.paket varsa çok uğraşırsın.link at ben bir ara inceleyeyim.eğer assembly den anlıyorum dersen kendin zaten çözersin.sen sonunu exe yap pro çalışıyor mu bak.ne işe yaradığını burdan anlayalım.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.