Arkadaşlar Linux İle Neler yapılabilir ?

Photess

Katılımcı Üye
27 Haz 2015
832
3
Dediğim gibi linux la neler yapılabilir ve nasıl yapılır solermisin ? ( şimdiden tesekkurler )
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ardailhn

Yeni üye
26 Nis 2013
16
0
kardeşim linux'da windows gibi bir işletim sistemidir.Genelde yazılımsal işlerle uğraşanlar kullanıyor.Sanal pc yaratabiliyorsun birde bildiklerim bukadar.
 

Deu

Katılımcı Üye
8 Ocak 2016
285
1
Linux,windows gibi işletim sistemi düşün.Ama içerisine kurduğumuz örneğin Linux Kali ( oldukça duyulan ) içerisinde hack için kullanılan bir çok resolver ve komutlar mevcut yani bir o kadar kolay gibi gözüküyor ama bir o kadar da zor
 

ironx1

Katılımcı Üye
31 Eki 2015
493
0
Linuxda yaptıklarını windowsda da yapabilirsin ama linuxsun önceliği hack programlarnı kali linux da elinin altında bulunması ve ücretsiz olması hatta bazı programlar windowsda çalşmıyor birde virüs derdi de yok.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.