Arkadaşlar mp3 indirme programı aradım adam gibi bişi bulamadım!!!YARDIM EDERMİSİNİZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anarchy19

Katılımcı Üye
24 Haz 2009
677
0
BuRSa*
Arkadaşlar bi mp3 diski yapcam istediğim müzikleri tek tek nette arattırıp bulmak yerine bi MP3 indirme programıyla bulmayı düşündüm.Fakat adam gibi bir program bulamadım.Sizden isteğim güzel bir mp3 indirme programı biliyorsanız söylermisiniz.Yada link verin çok makbule geçer.şimdiden teşekürler ...!!!
Bide full olursa sevinirim :D
(çok mu oldu :))
 

27yusuf27e

Yeni üye
18 Eyl 2009
24
0
GaziAntep
Ben limevire'yi demek isterdim ama onunki çok virüslü oluyo.eğer onu secersen cok kötü olur.ben mesela ordan bi 10 tane falan sarkı indirdim bilgisayar hantallasmaya basladı tüm bilgisayarı taradığımda 229 tane virüs buldu
 

my91

Üye
27 Eki 2009
83
0
eğerki normal ne varsa indirmek ıstorsan lime wire,ares,bearshare kullanıyorum..gayet iiiler..limewire anında indirebiliyorlar ama ares bear share için beklemen lazım..
 

_EroS_

Yaşayan Forum Efsanesi
4 Mar 2009
8,670
4
39
Antalya
Mp3 indirme programlarının hepsi istedgnz müzikleri bulamıyor veya virüslü oluyor.. en güzeli İnternet Download Manager'la videosunu indirip mp3'e cevirmek ;) her müzigide bulmuş olursunz :)
 

taylanenes

Yeni üye
30 Eki 2009
10
0
ben imesh i öneririm daha hızlı indirir kullanımı kolay içinde mp3 dönştürücüsüde war gliba hiç kullanmadım onu . . .bi kötülüğünü bilen varsa imesh in cvp
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.