ATM hacking

xbrnx10

Üye
21 Ara 2010
59
0
Merhaba Turkhackteam ATM hacklemek mümkün MÜ
Mümkünse nasıl yapabilirim ve nerden başlaya bilirim
En son 2014 yılında Mayıs aylarında
14 yaşındaki çocuklar hacklemiş
14 yaşındaki iki genç yabancı Bank of Montreal bankasının ATM'sini hackledi.

Ülkemizde ve birçok ülkede hala kullanımda olan ve sürekli büyüyen güvenlik açıkları olan XP işletim sistemi neredeyse %76 banka kullanım oranlarına sahip, durum böyle olunca siyah şapkalı hackerlar XP kullanan ATM ve bilgisayarlara daha çabuk erişim kazanabiliyorlar.

Ancak bu haberimiz bunla ilgili olmayacak, internetten ATM kullanım kılavuzu indiren 2 genç bir alışveriş mağazasındaki ATM'nin yanına gitti ve rastgele bir açık buldu, bu açık sayesinde gençler ATM üzerinde bulunan tüm paraları çekme yetkisine yani yönetici yetkisine sahip oldular, bu durumu derhal bankaya bildiren gençler ATM üzerinden herhangi bir para çekme işlemi yapmadı ancak hack bilgisine sahip olmayan birinin kaç yaşında olursa olsun bir işi kolay olarak başarabileceğini ortaya koydu.

Banka tarafından herhangi bir resmi açıklama yapılmadı ve gelen bilgilere göre şuana kadar gençlere herhangi bir ödül verilmedi.

Ve sizce bunu yapmak mümkünmü bana kalırsa bu hayatta mümkün olmayan hiçbirşey yoktur.
Nasıl ve nereden başlamalıyım
Bildiğiniz gibi artık kesinti faiz lobisi o bu bütün bankalar halkdüşmanıdır
Herşeyden işlem ücreti kesmekte
Lanet olası bankalar Yüzünden ailem dağıldı özel hayatıma girmeden affınıza sığınarak
Bana yardımcı olursanız sevinirim
Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim
 

xbrnx10

Üye
21 Ara 2010
59
0
Ve bir arkadaşım bir yol gösterdi
biraz Saçma ama nasıl olabilir eskiden usb
Giriş yeri vardı bankalarda şimdi bazılarında
Kulaklık giriş n ses giriş yeri engelli Vatandaşlarımız için
O girişler yaraya bilirmi işimize ?
 

S1mPL3

Üye
21 Şub 2012
190
0
giriş + sil + iptal tuşlarına aynı anda basılı tutuyoruz sonra sırayla 1-2-3 rakamlarını tuşluyoruz sonra 6 haneli bir kod girmemiz lazım

master: 333333
services: 222222
operator: 111111


doğrumu bilmem :D
 

mma329

Uzman üye
23 Eki 2014
1,626
0
Başlayalım?
kardeşim atm hack değilde kredi kartı hack yapabilirsin bak kamera kart sokma yerine çok ufak kamera koyuyorlar ve o numaraları öğrenip komple kart bilgilerini kendilerine köşkler alan villalar alan insanlar var :) özele gel yakalanmadan nasıl para çekeceğini anlataypim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.