Bankaya Borcu Olanın, Kartındaki Parayı Keserse Banka Borçdan Düşüyormu O Parayı. ?

U7M4N

Yeni üye
15 Eyl 2007
39
0
Kusura bakmayın arkadaşlar konuyu burada açtım ama diğer yerlerde yardımcı olabilecekler pek yok.

Arkadaşlar Diyelim'ki Bankaya Borcunuz var Misal banka kartına 50 tl para attın banka direk el koyacak o paraya muhtemelen ve o el koydukları 50 tl yi, bankaya olan borcundan düşüyormu ?
 

U7M4N

Yeni üye
15 Eyl 2007
39
0
He Birde Banka İcraya Vermiş Durumda Beni Davalarımdan Görebiliyorum ve Bunun gibi bir çok yer icra'ya vermiş banka harici başka bir yer çekebilirmi onu da sorayım.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.